כדורגל ישראליליגת העל

תמורת 1.3 מיליון יורו: מכבי ת”א מימשה את האופציה על בליץ’

למרות עונה שבה נעדר למשך תקופות לא קצרות עקב פציעות ורשם בקושי 1,000 דקות בכל המסגרות, במועדון החליטו לממש את האופציה על השחקן ולרכוש אותו מאלקמאר. הסרבי חתום לשלוש שנים נוספות בקבוצה

מכבי תל אביב הודיעה היום (שני) כי מימשה את אופציית הרכישה של כריסטיאן בליץ’ מאלקמאר ההולנדית. הקשר בן ה-25, שהצטרף למחזיקת גביע המדינה בהשאלה במהלך עונת 2025/26, ימשיך במועדון לאחר שהופעלה אופציית הרכישה שנכללה בהסכם ההשאלה – 1.3 מיליון יורו.

בליץ’, שערך 23 הופעות בכל המסגרות במהלך עונת 2025/26 שהייתה מרובת פציעות (1,048 דקות בכל המסגרות), הופך למעשה לרכש הראשון של מכבי תל אביב לקראת עונת 2026/27. עם מימוש האופציה, הקשר הסרבי חתום במועדון לשלוש העונות הקרובות, כשלמכבי תל אביב קיימת אופציה להאריך את ההסכם בעונה נוספת.

כריסטיאן בליץ’ בפעולה (ישי נאמן)

מהצהובים נמסר: “מאז הצטרפותו למועדון, הפך בליץ’ לחלק משמעותי מהסגל, ובמכבי שמחים להבטיח את עתידו במדים הצהובים-כחולים לפחות עד לתום עונת 2028/29. כולם במכבי תל אביב מאחלים לכריסטיאן הצלחה רבה ומצפים לראותו ממשיך לייצג את המועדון גם בשנים הבאות”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW