שרון מימר: "אני על סף סיכום לעוד עונה במכבי בני ריינה"
מאמן ריינה דיבר לאחר ה-4:0 להפועל חיפה במחזור הסיום של העונה והודה: ''שום דבר עוד לא סגור, אבל הכיוון חיובי ושני הדברים רוצים להמשיך''. רוני לוי: ''לפנינו קיץ קשה. לא תהיה מהפכה, יהיו הרבה שינויים''

הפועל חיפה סיימה עונה מורכבת בטעם טוב היום (שבת) עם 0:4 מרשים על מכבי בני ריינה במחזור ה-33 והאחרון של הפלייאוף התחתון. כעת שתי הקבוצות, שהבטיחו את ההישארות לפני המשחק, יוצאות לפגרה. שרון מימר אמנם הפסיד, אך אישר שהוא צפוי להמשיך לעונה נוספת בקבוצה. מוחמד קמארה (6 ו-59) כבש צמד ובין לבין מבצע אישי של קארנג'י אנטואן הסתיים בשער עצמי של סמביניה (56), כאשר דור מלול הצטרף לחגיגה בפנדל (79) והחבורה של רוני לוי סיימה בראש הפלייאוף התחתון.
מאמן בני ריינה שרון מימר אמר בסיום: "במחצית הראשונה שלטנו והגענו לאיזורים המסוכנים כמו שלא הגענו הרבה זמן, אבל עשינו פעולות לא נכון וספגנו במתפרצות, שערים דיי נאיביים ושטותיים. אולי יש מחיר לשינויים ולירידת המתח אחרי עונה גדולה, עונה שהיא חלום. יש בליגת העל קבוצות עם יתרונות עצומים עלינו".
על עתידו שלו ושל בני ריינה: "הייתה שיחה טובה לי ולסעיד (בסול, הבעלים), יש התקדמות וזה עדיין לא סגור. אחרי שאסגור את התנאים אהיה יותר מפורט, אבל צריך לזכור שריינה בונה את עצמה, זו קבוצה שעלתה ליגות והיא צריכה לבנות את עצמה כמועדון, להאמין בעצמה ולעבוד נכון ולעשות את הדברים הנכונים כפי שהיה השנה. אפשר בעונה הבאה לעשות דברים שהם מעבר להישארות".
החלוץ שלומי אזולאי היה עצבני ואמר: "זו דרך כואבת לסיים את העונה, אני עצבני. יש ירידת מתח אחרי שנשארנו בליגה בשבוע שעבר וזה מאכזב אותי. אני לא חוויתי ירידת מתח, אבל כפי שראיתם זה היה קטסטרופה – הגענו למצבים והכדור לא נכנס, אצלם נכנס. בשורה התחתונה המטרה הייתה להשאיר את הקבוצה בליגה והשגנו אותה. בעונה הבאה אני בריינה".

מהעבר השני, מאמן הפועל חיפה רוני לוי אמר: "היה לנו 0:3 עד עכשיו, אז כן, זה הניצחון הכי גדול שלי בהפועל חיפה וזה כיף לנצח את הליגה עם ניצחון. אנחנו יוצאים לפגרה עם טעם טוב ובידיעה שיש לנו עוד הרבה מה לשפר ומה לתקן. יש לנו תכניות לעונה הבאה ואני לא רוצה לדבר על זה כרגע. להפועל חיפה היה בשנים האחרונות שלד טוב מאוד, אבל מסיבות כאלו ואחרות חלקו יתחלף".
לוי הוסיף: "אנחנו עובדים יום-יום כדי למצוא פתרונות ולפנינו קיץ קשה מאוד. אני לא חושב שהמילה היא מהפכה בסגל, אבל כן יהיו הרבה שינויים, חלקם טבעיים, חלקם מתבקשים ונדרשים. יהיה קיץ ארוך. התכניות שלי לחופש? מחר אצפה בארסנל נגד ברייטון, אחר כך ביחד עם יואב והצוות המקצועי נעבוד על בניית קבוצה אטרקטיבית ומצליחה".
הקפטן דור מלול נשאל על עתידו גם כן והבהיר: "אני מאוד מקווה שזה לא המשחק האחרון שלי בהפועל חיפה. היו שאיפות להגיע לפלייאוף העליון, אבל עברנו המון רכבות הרים ומהמורות רציניות. הייתה לנו התחלת עונה מאוד לא טובה שהקשתה עלינו לחזור, אבל הצלחנו להשיג כמה ניצחונות משמעותיים לאורך העונה ולייצב את עצמנו. לא הגיע לנו פלייאוף עליון, לא היינו מספיק טובים בשביל זה, אבל בפלייאוף התחתון עשינו בסך הכל פלייאוף טוב ולפחות במשימה הזו עמדנו".