כדורגל ישראליליגת העל

שדר הכדורגל המיתולוגי בני פייסיק הלך לעולמו בגיל 75

פייסיק, שהיה מזוהה יותר מכל עם התכנית ''שירים ושערים'' ברשת ב' שבה שידר במשך שנים ארוכות, פתח לפני כ-20 שנה את קורס כתבי ושדרני הספורט הראשון בישראל. הלווייתו תתקיים היום ב-15:30 בבית העלמין ירקון

אבל בכדורגל הישראלי: שדר הכדורגל המיתולוגי בני פייסיק הלך לעולמו בגיל 75. הלווייתו של פייסיק תתקיים היום (רביעי) בשעה 15:30 בבית העלמין ירקון, שער חסד. משפחתו הודיעה כי בשל המצב הביטחוני והמלחמה עם איראן לא יתקיימו ביקורי ניחומים.

פייסיק היה מזוהה לאורך שנים ארוכות עם התכנית “שירים ושערים” ברשת ב’, שם היה אחד השדרנים הבולטים. בנוסף, הגיש במספר תכניות ספורט ששודרו בתחנת הרדיו, כאשר פייסיק היה גם שליח קול ישראל למונדיאל 2014. הוא יזם והקים לפני כ-20 שנה את קורס השדרים וכתבי הספורט הראשון בישראל.

בהפועל תל אביב, שפייסיק היה מוכר כאוהד שלה, ספדו: “מועדון הכדורגל הפועל IBI תל אביב אבל על מותו של אוהד הקבוצה, שדר הרדיו ואיש התקשורת המוערך, בני פייסיק, שהלך לעולמו בגיל 75. קולו של בני ליווה את הכדורגל הישראלי במשך עשרות שנים בתוכנית המיתולוגית ‘שירים ושערים’, בה סרב לשדר את קבוצתו האהובה. אנו משתתפים בצער המשפחה ומחזקים אותם בשעתם הקשה. יהי זכרו ברוך”.

הפועל ניר רמת השרון ספדה: “בני גדל בשכונתנו והיה חלק בלתי נפרד מקהילת הפועל רמת השרון. בנעוריו שיחק בקבוצות הנוער ובהמשך גם בקבוצת הבוגרים של המועדון. לאורך השנים המשיך לתרום למועדון גם כחבר הנהלה במשך שנים רבות, ותמיד נשאר אוהד נאמן שליווה את הקבוצה באהבה ובמסירות”.

עוד נמסר: “בני היה אדם של קהילה, של נתינה ושל אהבת הספורט, והותיר חותם עמוק על המועדון ועל כל מי שהכיר אותו. משפחת הפועל רמת השרון, חבריו וקהילת השכונה משתתפים בצער המשפחה ומחבקים אותה בשעתה הקשה”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW