כדורגל ישראליליגת העל

שביעות רצון גדולה בבית"ר י-ם, דגני: "מקווה שיגיע עוד חיזוק"

אחרי ההפסד להפועל חיפה, היה חשש אמיתי במועדון שהפער רק יגדל בעקבות המינוס בטבלה - אך אז הגיע ה-1:2 על מ.ס אשדוד ורוח של תקווה חדשה נושבת במועדון. הבלם הוסיף: ''אנחנו רק מקווים שהמינוס לא יגדל''

בית"ר ירושלים הגיעה לעונה הזאת עם גיבנת מעיקה של מינוס 4 נקודות. במחזור הראשון הירושלמים לא הציגו יכולת מספיק טובה וגם הפסידו 2:1 להפועל חיפה, כאשר במהלך השבוע החולף הצליחה הקבוצה של יוסי אבוקסיס לצרף שלושה שחקנים ששניים מהם פתחו אתמול – דני הוצ'קו ומיירון ג'ורג' – והשלישי איסמעילה סורו טרם נחת בישראל. מי שללא ספק נחשב לבינגו הוא ג'ורג' שבבכורה שלו כבש צמד וסידר לבית"ר ירושלים 1:2 יקר על מ.ס אשדוד בחוץ. במקביל לרצון לצרף שחקן כנף, עמית כהן ונתנאל דלויה כבר קיבלו הודעה לחפש קבוצה, טימוטי מוזי שלא התלבש אתמול עשוי גם הוא לחפש קבוצה אחרת, וכמובן בראני קבאלה, שיושאל לליגה הלאומית.

מיירון ג'ורג' חוגג (ליאת אבשלומי)

הבלם אוראל דגני אמר בסיום: "האמת שהמחצית השנייה הייתה אחת המחציות היותר טובות שמאז שאני זוכר שאני בבית"ר ירושלים. הנענו את הכדור יפה והגענו למצבים, נפסלו שני שערים והם לא סיכנו אותנו בכלל. היינו 100% במשחק. מהדקה ה-70 כבר היינו פחות טובים. אנחנו רוצים לנצח והולכים קצת אחורה, כולם מתעייפים והם מכניסים עוד שחקנים, אז בסדר… כולם נתנו מעצמם. הגול של אשדוד? זאת לא הייתה בעיטה לשער, הכדורג פגע באחד השחקנים שלנו ונכנס לשער. מבאס לקבל גול כזה, אבל אתה יודע זה חלק מהמשחק. העיקר שעכשיו אנחנו יכולים להסתכל על הגול הזה ולהגיד לא נורא שבמשחק הזה זה קרה".

שחקני בית"ר ירושלים חוגגים (ליאת אבשלומי)

דגני סיכם: "אני מקווה שיגיע אפילו עוד חיזוק לקבוצה בעמדות מסוימות. אנחנו רוצים להיות קבוצה טובה השנה. ממשיכים לעבוד קשה באימונים, במטרה להיות מוכנים להפועל חדרה. נעבוד עליהם, נלמד אותם ונמשיך לשחק משחק טוב כמו שעשינו הפעם. גם במשחק הקודם עשינו משחק די טוב, אבל הפסדנו – אז זה לא שווה כלום. הקהל של בית"ר? אין מה להגיד. הם באים בכמויות מטורפות ומעודדים בלי הפסקה. אין עליהם שום מילה רעה, באים נותנים הכל, מעודדים אותנו ודוחפים אותנו. אנחנו צריכים שהם ימשיכו ככה גם במשחקים הבאים. מקווה שלא לא יגדל המינוס הזה מתישהו, אבל בסדר נתקדם ממשחק למשחק וננסה להוריד את המינוס".

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button