
כדורגל ישראליליגת העל
רפאלוב: ”אבו פאני לא יגיע בשלב זה, רוצה למצות את חו”ל”
ראש מערך הסקאוטינג של מכבי חיפה כתב באתר הרשמי: "קיימנו איתו קשר רציף. הוא הדגיש כי ישמח לשוב בעתיד, אבל כרגע מעדיף להמשיך לשחק באירופה. ייתכן שחזרתו תהפוך רלוונטית בהמשך הדרך''
הקשר מוחמד אבו פאני לא יצטרף למכבי חיפה בחלון הנוכחי. ראש מערך הסקאוטינג ליאור רפאלוב מסר היום (חמישי) בהודעה שפורסמה באתר הרשמי: “מתוך מחויבות לשקיפות ורצון לשתף אתכם בכל הנעשה במכבי שלנו, חשוב לי לעדכן אתכם באופן ישיר. בשבועות האחרונים אנו מקיימים קשר רציף עם מוחמד אבו פאני, הזוכה אצלנו להערכה מקצועית ואישית רבה, במטרה לבחון את אפשרות חזרתו למועדון כבר בעונה הקרובה”.

עוד אמר רפאלוב: “אבו פאני הביע בפניי את אהבתו למכבי חיפה ואף הדגיש כי ישמח לשוב וללבוש את החולצה הירוקה בעתיד. יחד עם זאת, בשלב זה הוא מבקש להמשיך את דרכו המקצועית מעבר לים ולמצות את האפשרויות העומדות בפניו. בהתאם לכך, חזרתו למכבי אינה מתאפשרת בשלב זה – אך ייתכן שתהפוך לרלוונטית בהמשך הדרך. כולנו במועדון ממשיכים לפעול במלוא המרץ בכדי להשלים את הסגל במהלך הימים הקרובים”.



