כדורסלליגת העל

רכש נוסף לסגולים: ג'סטין סמית' חתם רשמית בהפועל חולון

הפורוורד בן ה-24 חתם בהפועל חולון, אחרי ששיחק בשנתיים האחרונות בליגת הפיתוח. המאמן שרף: ''חושב קודם כל על איך לעזור לקבוצה, ייתן לנו אתלטיות וניידות''. העמיד ממוצעים של 9.3 נקודות, 4.3 ריבאונדים

הפועל חולון הודיעה היום (ראשון) על החתמתו של ג'סטין סמית'. הפורוורד האמריקאי בן ה-24 (2.01 מ') מצטרף במצבת הזרים של המועדון לאמד קייבר ולסי.ג'יי האריס.

המאמן עמית שרף התייחס להחתמה: "ג'סטין מגיע אלינו אחרי שהיה בקבוצות מנצחות גם בקולג' וגם בליגת הפיתוח. הוא שחקן שחושב קודם כל על איך לעזור לקבוצה והוא ייתן לנו אתלטיות, ניידות, הגנה על כמה עמדות ויכולת מסירה ברמה גבוהה לשחקן פנים".

סמית' נולד באילינוי, החל את קריירת המכללות באוניברסיטת אינדיאנה וסיים אותה בארקנסו, במדיה רשם 13.6 נקודות ו-7.3 ריבאונדים בקבוצה שהגיעה לאליט 8 של טורניר המכללות ב-2021. את עונתו הראשונה כמקצוען הוא בילה ברפטורס 905 מהג'י-ליג ואשתקד זכה באליפות ליגת הפיתוח עם דלאוור, עימה העמיד ממוצעים של 9.3 נקודות, 4.3 ריבאונדים, 1.1 אסיסטים, 1.0 חטיפות ו-0.7 חסימות.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button