כדורגל ישראליליגת העל

רוני לוי העביר אימון ראשון: ”מכבי נתניה עבורי זו לא עוד קבוצה”

המאמן החדש-ישן של מכבי נתניה דיבר על החזרה לקדנציה שנייה במועדון: ''התרגשות גדולה, עשיתי מהר את הסוויץ' ואני כולי למען הקבוצה. בטוח בשחקנים, נגיע למפגש בסכנין במטרה לנצח. נצטרך להרים את עצמנו''

עידן חדש יצא לדרך במכבי נתניה: רוני לוי חזר לקדנציה שנייה במועדון והיום (חמישי) העביר אימון ראשון לקראת המשחק בשבת (19:30) נגד בני סכנין באצטדיון דוחא. המינוי הגיע יממה לאחר הדחה מביכה נגד מכבי יפו מהליגה הלאומית בשמינית גמר גביע המדינה ושלושה ימים לאחר פיטוריו של יוסי אבוקסיס.

לוי אמר לאחר האימון הראשון: “זאת התרגשות גדולה מאוד. מכבי נתניה בשבילי זו לא עוד קבוצה, זה בית, מקום שגדלתי בו ושאני אוהב. התרגשות גדולה גם לחזור למגרשים אחרי תקופה ארוכה שהייתי בחוץ. המקום שלי הוא על המגרש ולעבוד זה משהו שאני הכי אוהב. מאוד שמח, מודה למכבי נתניה וההנהלה על האמון”.

רוני לוי באימון (באדיבות מכבי נתניה)

המאמן הוסיף: “הופתעתי מהשיחה שקיבלתי מגיל לב, הייתי בדרך לחופשה פרטית, זה קרה מהר מאוד מעכשיו לעכשיו, אבל עשיתי את הסוויץ’ מהר מאוד ואני כולי למען מכבי נתניה. אנחנו יודעים שבמהלך עונה יש תקופות טובות ופחות טובות. גם לנתניה הייתה תקופה יותר טובה, צריכים להתגייס כולם, השחקנים, הקבוצה, המועדון וכמובן גם הקהל שיש לו כוח גדול לדחוף אותנו”.

לוי סיכם: “החוכמה בימים קשים זה להרים את עצמך כדי להוציא את הכי טוב שאפשר. המשחק מול סכנין? אנחנו יודעים שהסיבוב השני תמיד קשה ותחרותי יותר, סכנין מאומת מאוד ועם מאמן טוב, נבוא עם המטרות שלנו, רוצים לנצח כמובן, אני בטוח בקבוצה ובשחקנים ומאמין שנעשה את זה”.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW