רובי קין מתוסכל: "היינו צריכים להרוג את המשחק מוקדם יותר"
מאמן מכבי ת''א אחרי ה-1:1 מול א.א.ק בקונפרנס ליג: ''זו לא בעיה הגנתית, אלא עניין של כל הקבוצה. אני מאוכזב, התוצאה לא טובה''. זהבי: ''טעינו ולא.א.ק יש את האיכויות כדי לסבך אותך, בבלומפילד יש לנו יתרון''

מכבי תל אביב קיוותה לחזור מהמשחק הראשון מול א.א.ק לרנקה בקפריסין עם תוצאה טובה לקראת הגומלין בבלומפילד – ויכולה להיות מרוצה באופן חלקי בלבד. המשחק הראשון בסיבוב השלישי במוקדמות הקונפרנס באי השכן הסתיים הערב (רביעי) ב-1:1 אחרי משחק מלא באירועים. יונתן כהן כבש מחוץ לרחבה, אך ניר ביטון טעה והקפריסאים השוו. בהמשך א.א.ק קיבלה פנדל אחרי הכשלה של ביטון, אך למזלם של הצהובים יש להם את דניאל פרץ שהדף את הבעיטה.
המאמן רובי קין הודה: "זו לא תוצאה טובה כי לא ניצחנו כשהיינו צריכים לנצח את המשחק. ברור לכולם שעם ההזדמנויות שהיו לנו היינו צריכים להוציא לפועל וזה מאמץ קבוצתי. אם אנחנו לא מבקיעים אנחנו צריכים לוודא שאנחנו לא סופגים וזה כן קרה. הפנדל בסיום, זה יכול היה להיות 1:2, וזה לא משחק של 1:2, אבל זה כדורגל ולכן אנחנו צריכים תמיד לשמור על ריכוז. אני מאוכזב, לפני המחצית עוד יכולנו לכבוש שניים או שלושה שערים אבל אני במקצוע מספיק זמן כדי לדעת ש-0:1 זו תוצאה שצריך מאוד להיזהר בה".

על המאצ' אפ מול היריבה, הוסיף האירי: "הם קבוצה טובה. לא מקבלים שום דבר בכדורגל, אי אפשר לצפות להגיע למשחק חוץ ולהיות דומיננטיים כל המשחק. אני חושב שאחרי 10 הדקות הראשונות כן שלטנו במשחק, היו לנו ללא ספק הזדמנויות טובות יותר וצריך לקחת אותן. אני חוזר שוב שאסור לספוג, זה לא עניין הגנתי אלא מאמץ הגנתי. כלל שנלמד זאת יותר מהר ננצח יותר משחקים".
לסיום הודה המאמן למאות האוהדים שליוו את מכבי תל אביב ללרנקה: "האוהדים היו מדהימים היום, 600-700 אוהדים, אנחנו מודים להם. התמיכה הייתה מדהימה ואנחנו מצפים, בתקווה שמול אצטדיון מלא בבלומפילד ואווירה טובה, לוודא שהשחקנים מוכנים לזה. אני כבר לא יכול לחכות למשחק הבא".

הקפטן ערן זהבי אמר: "קיבלנו שיעור טוב היום. היינו צריכים להרוג את המשחק לפני שהגענו למצב הזה, לסיים את המשחק, להוביל 0:2 או 0:3 ולעשות את המשחק הזה הרבה יותר רגוע. לא השכלנו להבקיע את השער השני וחבל כי בסוף יצאנו איכשהו, דניאל הציל אותנו, זו המומחיות שלו אז טוב שהוא איתנו ונצטרך לסיים את העבודה בבלומפילד".
לאחר מכן התייחס זהבי להזדמנויות אליהן הגיע במהלך המשחק: "אני לוקח אחריות על התוצאה היום, אלה מצבים שאני בדרך כלל עושה מהם גול בעיניים עצומות וחבל, אבל שוב יש לנו את שבוע הבא. מגיעה מילה טובה לקהל שלנו, הגיעו לפה 700 אנשים מישראל, תמכו בנו והרגשנו אותם. אני חושב שהחזרנו להם במשחק כדורגל טוב אבל קצת פחות בתוצאה ונסיים את זה בבלומפילד כמו שצריך. אני יודע שהמגרש יהיה מלא, נקבל תמיכה כרגיל מהקהל, ומקווים לעשות תוצאה כמו שאנחנו רוצים".