כדורגל עולמיליגה איטלקית

רביעייה לרטגי ב-0:5 של אטאלנטה, שער בכורה לחימנס במילאן

אחרי הניצחון של יובנטוס על קומו אתמול, המחזור ה-24 בליגה האיטלקית נמשך גם הערב (שבת) עם 0:5 גדול של אטאלנטה על ורונה, כולל רביעייה אדירה של מתאו רטגי. במשחק נוסף, מילאן ניצחה 0:2 את אמפולי.

ורונה – אטאלנטה 5:0

מתאו רטגי הפך לראשון בתולדות המועדון שמגיע ל-20 שערים ב-24 המחזורים הראשונים. בתחילת אוקטובר הוא חגג שלושער ראשון בקריירה (ב-1:5 הביתי על גנואה) ועכשיו יש לו גם רביעייה היסטורית. המתאזרח מארגנטינה הבקיע בדקות 21, 25 ו-44, כשבתווך אדרסון הברזילאי הבקיע במהלך אישי נאה (37). מארטן דה רון בישל לרטגי בדקה ה-56 וכאן אטאלנטה החליטה לרחם על המדורגת 14, שלא הצליחה לנצח אותה בבית יותר מעשור (מאז ה-0:1 בינואר 2015). השלישית בטבלה התאוששה היטב מההדחה מהגביע ושלושת המשחקים הרצופים ללא ניצחון, לפני פלייאוף ליגת האלופות בו תפגוש את קלאב ברוז’. אטאלנטה צימקה לפחות זמנית את הפער מנאפולי המוליכה ל-3 נקודות בלבד.

אמפולי – מילאן 2:0

אחרי ה-1:3 על רומא, שם היא נהנתה מבישול בבכורה של סנטיאגו חימנס לז’ואאו פליקס, שכבש בעצמו בבכורה, הפרמיירות המוצלחות במילאן ממשיכות לתת את הטון במשחקי הרוסונרי. הפעם, המקסיקני מצא בעצמו את הרשת, כשהיתל בשומר שלו ושלח כדור לחיבורים בדקה ה-76. מי שכבש ראשון היה רפאל ליאאו, שנגח פנימה בדקה ה-68. על שני הבישולים, אגב, היה אחראי כריסטיאן פוליסיק. פיקאיו טומורי אמנם השאיר את האורחת ב-10 שחקנים בדקה ה-55 עם צהוב שני, אך למזלה לוקה מריאנוצ’י קבע 10 על 10 כשהורחק בעצמו 11 דקות מאוחר יותר.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW