קורנו התאמן וצפוי להיות כשיר לאלוף האלופים מול בית"ר ירושלים
המגן הצרפתי נטל חלק באימון המסכם של מכבי חיפה לקראת המשחק על התואר הראשון לעונה (שבת, 20:30) ובמועדון מעריכים שיוכל להיכלל בסגל ולעמוד לרשות מסאי דגו. המאמן צפוי לבצע מספר שינויים בהרכב

מכבי חיפה משלימה את ההכנות לקראת משחק "אלוף האלופים" מחר (שבת, 20:30) מול בית"ר ירושלים, שמהווה גם את רבע גמר גביע הטוטו, כאשר במועדון דרוכים לקראת המשחק על התואר הראשון של העונה בכדורגל הישראלי – בין האלופה למחזיקת הגביע. אצטדיון סמי עופר צפוי להיות מלא מחר, כאשר את הירוקים ילוו לפחות 14 אלף צופים, שכן היציעים חולקו חצי-חצי בין שתי הקבוצות.

למרות שהאלופה תשחק ביום רביעי במולדובה נגד שריף טירספול בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות, המאמן מסאי דגו צפוי לעלות בהרכב חזק, גם אם יבוצעו מספר שינויים, אחרי שמרבית שחקניו המרכזיים לא פתחו ביום שלישי בניצחון הביתי על האמרון ספרטנס המלטזית. המגן פייר קורנו נטל חלק באימון המסכם ויהיה כשיר למשחק, כאשר נראה שעלי מוחמד, גוני נאור צ'ארון שרי יפתחו בקישור, כאשר בחלק הקדמי יוצבו פרנזי פיירו, דולב חזיזה ודיא סבע.