צמד ובישול לברונו פרננדש מול בוסניה, לוקאקו הציל את בלגיה
קשר מנצ'סטר יונייטד כיכב ב-0:3 על הסלסאו על הבוסנים עם צמד ובישול לברנרדו סילבה, 90 דקות לרונאלדו בהופעה ה-199 שלו בנבחרת. חלוץ אינטר סידר לבלגים 1:1 מול אוסטריה, אכזבה להולאנד ונורבגיה

המחזור השלישי של מוקדמות יורו 2024 נמשך הערב (שבת). פורטוגל וכריסטיאנו רונאלדו ניצחו 0:3 את בוסניה ונשארו מושלמים בקמפיין. בלגיה נחלצה מפיגור וסיימה ב-1:1 מאכזב בבית מול אוסטריה. ארלינג הולאנד כבש במדי נורבגיה מול סקוטלנד, שעשתה מהפך מדהים וניצחה בחוץ 1:2.
בית א'
נורבגיה – סקוטלנד 2:1
ארלינג הולאנד העלה את המארחת ליתרון בפנדל בדקה ה-61, הוחלף בדקה ה-84 ושלוש דקות לאחר מכן הכל התהפך על נורבגיה. לינדון דייקס השווה (87) וקני מקלין (89) השלים מהפך ענק עבור סקוטלנד בדרך לניצחון נפלא של הקבוצה הבריטית. המשמעות: סקוטלנד ראשונה בבית א' עם 9 נקודות מ-9 אפשריות, כולל ניצחונות במחזורים הקודמים על קפריסין וספרד. נורבגיה במקום ה-3 עם נקודת אחת בלבד, כשספרד השנייה עם 3 נקודות ומשחק חסר.
קפריסין – גאורגיה 2:1. לקפריסין: יוהניס פיטאס (40, פנדל), לגאורגיה: גאורגס מיקאוטאדזה (31), זוריקו דאביטאשבילי (84).
בית ה'
אלבניה – מולדובה 0:2. יאסיר אסאני (52), נדים בייראמי (76).
איי פארו – צ'כיה 3:0. לצ'כיה: לדיסלאב קרייצ'י (15), וצ'לאב צ'רני (44 ו-75).
בית ו'
בלגיה – אוסטריה 1:1
קרב המוליכות הסתיים ללא הכרעה, כאשר האוסטרים נותרו במקום הראשון. בדקה ה-22 מיכאל גרגוריץ' בעט מהאוויר לאחר כדור קרן, הכדור פגע באורל מנגאלה הבלגי ועשה את דרכו לרשת. בדקה ה-62, רומלו לוקאקו קיבל את הכדור על סף הרחבה עם הגב לשער, הסתובב, העביר לשמאל ובעט חד ישר לרשת. בסיום המשחק קיימו השדים האדומים טקס פרידה מרגש מאדן הזאר שפרש מנבחרת בלגיה בגיל 31 בלבד.
אזרבייג'ן – אסטוניה 1:1. לאזרבייג'ן: אנטון קריובציוק (61). לאסטוניה: ראונו סאפינן (27).
בית ז'
ליטא – בולגריה 1:1. לליטא: אדבינאס גירדבאיניס (15), לבולגריה: מרטין פטקוב (27). יוני סטויאנוב נכנס בדקה ה-81.
מונטנגרו – הונגריה 0:0
בית י'
פורטוגל – בוסניה 0:3
הסלסאו שמרו על מאזן מושלם בראשות הבית במשחק ה-199 של כריסטיאנו רונאלדו במדי הנבחרת כשהחלוץ הוותיק השלים 90 דקות. ברנרדו סילבה היה זה שפתח את מסכת הכיבושים עם צ'יפ יפה מע להשוער בדקה ה-44, שהוריד את הסלסאו להפסקה ביתרון 0:1. השליטה של המארחת נמשכה, ובדקה ה-77 היא גם באה על שכרה עם נגיחה נהדרת של ברונו פרננדש לרשת. קשרה של מנצ'סטר יונייטד המשיך ביכולת הנהדרת במדים הלאומיים והשלים צמד בדקה ה-90+3.
לוקסמבורג – ליכטנשטיין 0:2. ללוקסמבורג: דנאל סינאני (59), גרסון רודריגס (59).
איסלנד – סלובקיה 2:1. לאיסלנד: אלפרד פינבוגאסון (41, פנדל), לסלובקיה: יוראי קוצ'קה (27), הורדור מאגנוסון (70, עצמי).