כדורסלליגת העל

פרנקו מודאג: "יש נפילת מתח גדולה אחרי משחק כזה"

מאמן הפועל ת''א אחרי ה-82:74 מול חובנטוד בדאלונה שסיים את העונה האירופית של האדומים, ברבע גמר היורוקאפ: ''הייתי צריך לגרד את השחקנים מחדר ההלבשה לצאת החוצה''. גינת: ''עונה טובה מאוד''

חלום היורוקאפ של הפועל תל אביב התנפץ אתמול (רביעי) בספרד. האדומים נכנסו למשחק לא טוב, מצאו את עצמם בפיגור 22 באמצע הרבע השני וגם קאמבק יפה במחצית השנייה לא הספיק להם והם הודחו מהמפעל לאחר 82:74 לחובנטוד בדאלונה, שלוקחת את הכרטיס לחצי הגמר. האורחים נעצרו על 7 נקודות בלבד ברבע הראשון, יצאו מההלם רק בשלהי המחצית הראשונה ואף הצליחו לעלות ליתרון ראשון בדקות הסיום, אך הספרדים הפכו בחזרה, בין היתר בזכות ערב קליעה מושלם מהקו: 26 מ-26. כ-1,500 אוהדים ליוו את האדומים בפרידה מאירופה לעונה הנוכחית.

המאמן דני פרנקו אמר בסיום: "הייתי צריך לגרד את השחקנים מחדר ההלבשה לצאת החוצה, הם לא רגילים לעוצמות האלה. שמח שכולם יצאו. יש נפילת מתח גדולה אחרי משחק כזה, לא באנו לפה לצאת עם מחמאות, אבל יש דברים לקחת מהמשחק הזה לקראת הקרבות הבאים שלנו. הפסדנו את המשחק בהתחלה, לקח לנו 15 דקות להיכנס למשחק הזה, ואלה הדקות שרדפו אותנו. הספרדים הכניסו אותנו ללחץ מסוים, יש פעולות שלאורך העונה אנחנו עושים יותר טוב ולא עשינו אותן מספיק טוב. כשהרמנו את הרמה ועשינו התאמות, היינו צריכים לרדוף אחריהם, הצלחנו והפכנו את זה".

פרנקו הוסיף: "היה לנו מה שצריך כדי לנצח. בסוף המשחק הזה נופל על הדברים האלה, על הלייאפים. איבדנו את אונואקו בשלב יחסית מוקדם, זה גם ניסיון שלו, הוא שמר על שחקן מאוד ותיק שקיבל את הכבוד. יש לנו ליבה טובה מאוד של שחקנים בקבוצה, חדר הלבשה בריא, אם נדע לשמר את מה שטוב ולשפר את מה שפחות, הפועל תל אביב תוכל לחזור למעמדים האלה. המטרה היא להיות במעמדים האלה כדרך קבע".

תומר גינת סיכם: "לא היינו שם ברבע הראשון, אבל ידענו לחזור, לקחת את ההובלה ובסופו של דבר הם ידעו להכריע את המשחק. עשינו עונה אירופית טובה מאוד, ומגיע הרבה כבוד לאוהדים שלנו שליוו אותנו במספרים מדהימים בעשרת משחקי החוץ שהיו לנו, עודדו ותמכו גם ברגעים הקשים והעניקו לנו הרגשה ביתית בכל מגרש".

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button