גביע המדינהכדורגל ישראלי

עתירת בית”ר נדחתה, חצי גמר הגביע מול ריינה ביום חמישי

הירושלמים ביקשו מההתאחדות להעביר את קיום המשחק ל-24 באפריל, אך בעקבות סירובה של ריינה הוא ייערך במועד המקורי, ב-10 באפריל, ב-20:00 באצטדיון בלומפילד. חצי הגמר השני יתקיים ב-22 באפריל

בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל דחה היום (ראשון) את העתירה שהגישה בית”ר ירושלים, שביקשה לדחות את משחק חצי גמר גביע המדינה מול מכבי בני ריינה ל-24 באפריל – בעוד ריינה סירבה לכך בתוקף. המשמעות: המשחק יתקיים כמתוכנן ביום חמישי הקרוב, ה-10 באפריל, באצטדיון בלומפילד. כידוע, חצי הגמר השני בין הפועל באר שבע להפועל תל אביב יתקיים ב-22 באפריל.

בפסק הדין של אב בית הדין העליון השופט בדימוס ד”ר עדי זרנקין, עו”ד אסף הדסי ועו”ד רות ליטבק, נכתב: “לא שוכנענו כי נפל פגם כלשהו בקביעת מועד המשחק. שיקולי ההתאחדות בעניין נראים על פניהם ככאלו המצויים במתחם הסבירות ושיקול הדעת המסור לה. לא שוכנענו מטענות המערערת בדבר ‘עומס בלתי סביר’ שיוטל עליה, וחזקה עליה כי כקבוצה בכירה בליגת העל, בעלת סגל רחב, תדע לכלכל את צעדיה בהתאם. לעונת זאת, מקובלות עלינו טענות ריינה בעניין, בדבר הנזק שעלול להגרם לה היה ויידחה המשחק, לאחר שהתארגנה לקיומו במועד אותו קבעה ההתאחדות”.

לסיכום נכתב: “לפני סיום, נציין כי אמנם לא דחינו את הערעור בשל השיהוי בהגשתו, ואולם הדעת נותנת כי החל מהמועד בו נקבע משחק חצי הגמר (19.3.25), ולמצער לאחר שנקבע על ידי בית דין זה קיומו של משחק חוזר בשלב רבע הגמר, היה על המערערת להעלות טענותיה בעניין ולא להמתין ולראות מה יהיו תוצאות משחק רבע הגמר. אשר על כן, הערעור נדחה”.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW