
עכשיו זה רשמית: חאלד דוכי יחליף את אבו יונס כיו”ר בני סכנין
אחרי פגישה בשעות הצהריים בין ראש עיריית סכנין מאזן גנאים לאיש העסקים ששימש כמנכ''ל הקבוצה עד 2023, דוכי חוזר כיו''ר: ''המטרה העיקרית שלי - לשמור על המועדון ולייצב אותו, להצעיד את בני סכנין קדימה''
שנתיים אחרי שעזב את תפקיד המנכ”ל לאחר 12 שנים במועדון, חאלד דוכי יחליף את מוחמד אבו יונס וישמש במקומו בתפקיד יושב ראש בני סכנין. דוכי הוא איש עסקים ובעלים של חברה בעסקי הקרמיקה והסניטריה ונחשב לדמות מוערכת מאוד במגזר הערבי, וכן אהוב ומקובל על האולטראס.
במכתב שכתב דוכי לאוהדי הקבוצה, נכתב: כתב: “זכיתי ללוות את הקבוצה הזו בתפקיד ניהולי במשך כ-14 שנים, לצד ידידי ועמיתי מוחמד אבו יונס, שפעל במסירות ובאהבה לאורך כל שנות כהונתו. למרות שהתרחקתי מהניהול הישיר בשנתיים האחרונות, נשארתי קרוב למועדון ומודע למטלותיו אשר נשא באחריות רבה ידידי מוחמד אבו יונס – בדממה ובמסירות, תודתי והערכתי אליו. danakedchef92 jessica chastain nude Da Naked Chef
“בימים האחרונים, פנו אליי בכנות ראש העיר, נכבדי היישוב ואוהדינו האהובים, וביקשו ממני להמשיך את הדרך. לא יכולתי להתעלם מקריאה זו – קריאה של שייכות, אהבה ואחריות ועשייה חברתית מתבקשת. לפיכך, אני מודיע לכם מכל הלב ובשלימות הדעת כי קיבלתי על עצמי את האחריות להמשך דרכו וניהולו של המועדון, ובכך זכיתי לשרת את המועדון ואתכם ואת תחום הכדורגל שלנו בכלל – בעיניים נשואות למטרה אחת: לשמור על המועדון ולייצב אותו, לעבוד בשיתוף פעולה ובכבוד הדדי עם כל הגורמים הרלוונטיים וכל בעלי העניין, ולהצעיד את המועדון קדימה.
“למרות האתגרים הכלכליים הגדולים, אני מאמין – בראש ובראשונה באלוהים, ואז בכם – בקהל הנאמן שלנו ובנכונות המלאה שלי, בכל תושבי העיר ובכל האוהדים בכל הארץ שביחד נוכל, בעזרת השם, לבנות מערכת המשתפת ומצמיחה כוחות מקומיים שלנו, ולשקוד רבות על קבוצות הנוער והנערים לטפח את כל התנאים אשר יובילו לצמיחת דור העתיד הקרוב של קבוצת הבוגרים”.
“אני מבקש להודות – בשמי ובשמכם – לידידי מוחמד אבו יונס על תרומתו הרבה למועדון לחברה ולעיר שלנו. כמו כן אני מודה לראש העיר מאזן גנאים וכל חברי העיריה על האמונה והנכונות לתמיכה אשר הצהירו אותה בפני הקהילה. אני נושא את תפילותיי לבורא עולם ומודה לו על מתנת השייכות אשר נטועה בלבבות של כולנו, ועל מתנת היכולת לתת. יחד נמשיך בדרך, יחד נבנה, ויחד נצעד קדימה – בעזרת השם”.



