כדורגל עולמיליגה צרפתיתליגות נוספות

עידן חדש: ניימאר חתם רשמית לשנתיים באל הילאל הסעודית

הברזילאי עזב את אירופה עבור היריבה העירונית והאויבת הגדולה של אל נאסר ורונאלדו, וירוויח 260 מיליון אירו במשך כל התקופה. פ.ס.ז', שהפכה אותו לשחקן היקר בהיסטוריה, תקבל תמורתו כ-100 מיליון יורו

סופית: ניימאר עוזב את הכדורגל האירופי. הכוכב הברזילאי בן ה-31 חתם היום (שלישי) באל הילאל הסעודית על חוזה לשנתיים, כשעל פי הדיווחים הוא צפוי להרוויח 260 מיליון יורו במשך כל התקופה. פ.ס.ז' תקבל עבורו כ-100 מיליון יורו.

כזכור, בקיץ 2017 הפכה אותו אלופת צרפת לשחקן היקר אי פעם כששילמה עליו לברצלונה 222 מיליון יורו. בשש השנים ששיחק ניימאר בפ.ס.ז' הוא החמיץ לא פחות מ-119 משחקים כשהסיבה הרשמית לחיסורו הייתה פציעה. הוא יחבור לקאלידו קוליבאלי, רובן נבס, וסרגיי מילינקוביץ'-סאביץ' שהגיעו גם הם הקיץ לנסיכות והצטרפו לקבוצה שהיה היריבה הגדולה של אל נאסר של כריסטיאנו רונאלדו.

ניימאר החל את הקריירה שלו בסנטוס בברזיל, ובשנת 2013 עבר לברצלונה עמה זכה פעמיים באליפות ספרד (2014/15 ו-2015/16), שלוש פעמים בגביע המלך הספרדי (2014/15, 2015/16 ו-2016/17) ופעם אחת בליגת האלופות (2014/15). ב-2017 עבר לפריז סן ז'רמן, עמה זכה חמש פעמים באליפות צרפת ועוד שלוש פעמים בגביע, אך לא הצליח לזכות יחד עם הקבוצה בליגת האלופות.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button