כדורגל ישראליליגת העל

עומר פרץ: ”נענשנו על כל טעות, אבל אני מרוצה מהגישה והרצון”

מאמן הפועל פ''ת דיבר לקראת המפגש מחר (שבת, 19:45) מול מכבי בני ריינה: ''נתנו השבוע עוד יום התאושש לשחקנים, אבל הם נראים טוב ומבינים את חשיבות המשחק''. דראפיץ': ''רוצים להפוך את הבית שלנו למבצר''

אחרי ההפסד המאכזב לעירוני קריית שמונה במחזור הקודם וכשהיא עדיין ללא ניצחון, מכבי בני ריינה תארח מחר (שבת, 19:45) את הפועל פתח תקווה במסגרת המחזור הרביעי בליגת העל. איאד חלאיילי, שרק הצטרף לריינה, צפוי לקבל מחר את הקרדיט בהרכב – על חשבון עבדאללה ג’אבר שנפצע תוך כדי האימון ובספק גדול למשחק. חלאילי תורגל במקומו של נבו שדו שהוסט לתפקיד המגן השמאלי במקום ג’אבר הפצוע. בנוסף, הזר עמנואל בנדה תורגל לראשונה במקום פיראס אבו עקל. 

המאמן סלובודן דראפיץ’ אמר לקראת המשחק: “אנחנו מגיעים אחרי הפסד כואב לקרוית שמונה ויש לנו עכשיו שני משחקי בית, נגד הפועל פתח תקווה ובית”ר ירושלים ואנחנו בהחלט רוצים להפוך את המגרש שלנו למבצר שיהיה קשה לאחרים לקחת בו את הנקודות. אנחנו רוצים לשחזר את המחצית הראשונה נגד הפועל תל אביב ויש לנו עוד כמה ימים עד סיום חלון ההעברות וננסה להעביר כמה שחקנים. מקווה מאוד שנצליח לחזק את הקבוצה כדי שיהיה לנו יותר קל עד ינואר. מנסים לייצר רצף של משחקים טובים ואני מקווה שכבר בשבת, כבר נחייך”.

ההרכב המשוער: גד עמוס, נאאל חוטבא, מילאדין סטיבאנוביץ’, נבו שדו, עאיד חבשי, אלכסה פייץ’, עמנואל בנדה, סער פדידה, מוחמד שכר, אנטוניו ספר, איאד חלאיילי.

מאמן מכבי בני ריינה, סלובודן דראפיץ’ (אליאב אוזן)

מנגד, הפועל פתח תקווה מגיעה למשחק השלישי שלה בתוך שבעה ימים, לאחר הניצחון על מכבי נתניה וההפסד ביום שלישי למכבי תל אביב, ותנסה להשיג ניצחון חוץ ראשון העונה. מארק קוסטה, שערך היום את האימון המלא השני שלו עם העולה החדשה, עדיין לא יהיה בסגל, כאשר גם מתן גושה סובל מקרע קטן בזרוע ונמצא בספק.

המאמן עומר פרץ התייחס לעומס המשחקים של הקבוצה: “נתנו השבוע עוד יום התאושש לשחקנים, אבל הם נראים טוב, מבינים את החשיבות היו חדים היום ואנחנו מחר באים בכל הכח לריינה. היו דברים טובים במשחק מול מכבי תל אביב והיו דברים שיכולנו לעשות יותר טוב, נענשנו על כל טעות, אבל אני מרוצה מהגישה והרצון, אבל זה כבר היסטוריה וכולנו מרוכזים לקראת המשחק מחר מול ריינה”.

הקשר דרור ניר הוסיף: “למדנו מהמשחק ביום שלישי ואנחנו עם הפנים למשחק הבא. אנחנו יודעים מה המטרות, הכינו אותנו טוב למשחק ואנחנו ממשיכים קדימה. ברמה האישית אני מרגיש מצוין, אני מרגיש שהקבוצה מתחברת, הצוות המקצועי עובד איתנו בצורה מאוד מקצועית וההרגשה היא מעולה בסך הכל”.

ההרכב המשוער: עומר כץ, נועם כהן (עידן כהן), איתי רוטמן, אוראל דגני, שחר רוזן, נדב נידם, תומר אלטמן, ג’יימס אדניי, צ’יפיוקה סונגה, ג’וסלין טאבי, קליי.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW