כדורגל ישראליליגת העל

עומר דהן חשף: אני השחקן שנעצר בפרשת הטיית המשחקים

חלוץ מכבי חיפה, ששיחק כמושאל בהפועל רעננה בחצי העונה האחרונה, חשף באינסטגרם שהוא השחקן שנעצר: ''נעצרתי בימים האחרונים, אין לי כל קשר לטענות בדבר הטיית משחקים ומכירת משחקים''

חלוץ מכבי חיפה עומר דהן חשף היום (שני) בסטורי שפרסם בעמוד האינסטגרם שלו שהוא השחקן שנעצר בפרשת הטיית המשחקים. דהן שוחרר היום למעצר בית לאחר שהיה עצור מאז יום ראשון שעבר. החלוץ בן ה-21 היה מושאל בחצי העונה האחרונה להפועל רעננה מהליגה הלאומית.

דהן כתב: “כפי שרובכם יודעים נעצרתי בימים האחרונים. חשוב לי לפנות אליכם באופן ישיר ולהבהיר מספר דברים. בראש ובראשונה אני מצר על כך ששמי נקשר לחשדות המיוחסים לי. הכדורגל הוא מרכז חיי ואני מודע לאחריות הרבה שמגיעה עם העיסוק בענף הזה. אני מבקש להתנצל בפני אוהדי הכדורגל, כל אוהבי הספורט, וכל אנשי המקצוע בענף על עוגמת הנפש שנגרמה להם מהפרסומים ומהקשר שנוצר סביבי. אני מבין את עוצמת הדברים ואת התחושות שהם מעוררים גם אם איני מקבל את המיוחס לי”.

עומר דהן מודה לקהל (אליאב אוזן)

החלוץ הוסיף: “אני מכבד את ההליך המשפטי ומשתף פעולה באופן מלא עם כל הגורמים הרלוונטיים מתוך אמון כי האמת תתברר במלואה. אני מבקש מהציבור ומהתקשורת להימנע מהסקת מסקנות מוקדמות ולתת להליך להתנהל באופן הוגן ומסודר. חשוב לי לשקף כי בחיי האישיים עברתי תקופות לא פשוטות גם מבחינת כלכלית וגם משפחתית והמשפחה שלי נלחמה לאורך השנים כדי להתמודד עם מציאות מורכבת. לצד זה כמו כל אדם עברתי גם אתגרים אישיים ולמידה בדרך החיים”.

דהן סיכם: “חשוב לי להדגיש כי הפן האישי של חיי נשאר בנפרד לחלוטין מהמקצוע ומהדברים אשר מיוחסים לי. יש בי אמונה גדולה שהכל יתברר בקרוב ואני מייחל לחזור לשחק ולעשות את מה שאני אוהב אני מודה לכל מי שתומך בי בתקופה הזאת האמת תמיד יוצאת לאור ואני מאמין שכך יהיה גם במקרה שלי ולכן אני בוחר להמשיך להאמין באמת ובדרך שלי”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW