כדורגל ישראליליגת העל

עובר בדיקות רפואיות: אדריאן אוגריסה יחתום בהפועל ב”ש

חלוץ עירוני קריית שמונה צפוי להצטרף לאלופה תמורת סכום של 750-800 אלף יורו, לאחר שהצפוניים דרשו בתחילה מיליון יורו. במועדון רוצים להחתים גם קשר התקפי זר נוסף, כאשר מאור לוי מועמד גם הוא להצטרף

הפועל באר שבע תנסה לסגור היום (שלישי) את עסקת צירופו של חלוץ עירוני קריית שמונה, אדריאן אוגריסה, כאשר מחר בערב נסגר חלון הרישום למפעלים האירופיים. סוכנו של השחקן הציע אותו בימים האחרונים ואתמול החלו שיחות בין המועדונים כדי להשלים את העסקה, המוערכת בסכום העברה של 750-800 אלף יורו לאחר שהצפוניים דרשו תחילה מיליון יורו תמורתו.

מאור לוי בפעולה (יהודה הליקמן, ספורטס רבי)

אוגריסה צפוי לחתום על חוזה לשלוש שנים בקבוצה מבירת הנגב, תמורת 300 אלף יורו לעונה, כאשר בשעות הצהריים הוא עובר את הבדיקות הרפואיות לקראת החתימה הרשמית. מאז שהצטרף לקריית שמונה בקיץ 2025, החלוץ הפרואני בן ה-29 כבש 19 שערים ב-35 הופעות. נציין כי לאלופה יש מקום לזר נוסף והמטרה היא להחתים גם קשר התקפי, כאשר במועדון גם מעוניינים לצרף את מאור לוי – אך מכבי נתניה מסרבת למכור.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW