סרחיו גומס בדרך למנצ'סטר סיטי, מויסה קן הוצע לניס

חמישי | 11/08/2022 | 09:35 מאת מערכת ישראל ספורט
שחקן הכנף הספרדי יירכש מאנדרלכט תמורת 15 מיליון יורו. חלוץ יובנטוס עשוי להצטרף לקבוצה שמחכה למכבי תל אביב או אריס סלוניקי בשלב הבא בקונפרנס ליג. צ'לסי ודה יונג מתקרבים לחתימה על הסכם
מנצ'סטר סיטי סיכמה עם קשר אנדרלכט, סרחיו גומס – כך מדווח הבוקר (חמישי) פבריציו רומאנו. אלופת אנגליה תשלם לבלגים קרוב ל-15 מיליון יורו עבור הקשר ההתקפי, שבאם יגיע, עשוי להיות מושאל לג'ירונה, שחזרה העונה לליגה הראשונה בספרד. שחקן הכנף בן ה-21 של אנדרלכט הוא בוגר מחלקת הנוער של ברצלונה.
* האם צ'לסי בדרך לאחד המחטפים הגדולים של הקיץ? על פי TALKSPORT, הבלוז בטוחים שיקדימו את מנצ'סטר יונייטד במרדף אחר פרנקי דה יונג מברצלונה, שכבר דחה הצעה ישירה מבעלי המועדון, טוד בוהלי.
* ב"גאזטה דלו ספורט" מדווחים שסוכנו של מויסה קן, חלוצה של יובנטוס, הגיע אמש למתחם האימונים של הגברת הזקנה בכדי להציג לחלוץ האיטלקי את הצעתה של ניס עליו. כזכור, אם מכבי תל אביב תעבור היום את אריס סלוניקי, היא תפגוש את הצרפתים בשלב הפלייאוף של מוקדמות הקונפרנס ליג. נציין שבצרפת טוענים שניס לא מעוניינת בשחקן.
* לפי הדיווחים באנגליה, מנצ'סטר יונייטד תקיים מחר שיחה נוספת עם הסוכנת של אדריאן ראביו – אמו – אך הצדדים קרובים לסיכום. יובנטוס תקבל 17.5 מיליון יורו עבורו.
* באנגליה מדווחים שניוקאסל סימנה את חלוץ בנפיקה גונסאלו ראמוס בן ה-21, שמוערך ב-25 מיליון ליש"ט.
* הכישרון הצעיר של ברצלונה, ניקו גונסאלס, אמור להיות מוצג היום בוולנסיה. גם קשר יובנטוס ארתור בדרך, אך לפי פבריציו רומאנו, העסקה עלולה ליפול.
* ב"Foot Mercato" הצרפתי טוענים שאחרי שהחתימה את אלכסיס סאנצ'ס, מארסיי ממשיכה לעקוב מקרוב אחר שחקן הגנה נוסף ששיחק בברצלונה ובפרמייר ליג, ג'רארד דאולופאו.
* פבריציו רומאנו מעדכן שארנו קלימואנדו יצטרף לראן בהעברת קבועה תמורת 25 מיליון יורו. בתוך העסקה יש גם סעיף קנייה בחזרה. הבא בתור לעזוב הוא טילו קהרר, שמבוקש ע"י ווסטהאם וסביליה.