ססואולו הפתיעה 1:2 את אינטר, מילאן נצמדה, נאפולי ניצחה
ברארדי בישל וכבש במהפך שקלקל לנראזורי את המאזן המושלם, מילאן נצמדה עם 1:3 על קליארי במה שהיה הניצחון החמישי בשישה מחזורים. האלופה נאפולי הביסה 1:4 את אודינזה, אוסימן כבש אחרי הסערה הגדולה

המחזור השישי בליגה האיטלקית נמשך הערב (רביעי) ובמוקד, אינטר איבדה נקודות ראשונות העונה כשנכנעה 2:1 בבית לססואולו, בעוד מילאן נצמדה אליה עם 1:3 על קליארי. האלופה נאפולי חזרה למסלול הניצחונות עם 1:4 על אודינזה, כאשר אטאלנטה במקום הרביעי עם 0:1 קטן על ורונה.
אינטר – ססואולו 2:1
אחרי חמישה ניצחונות רצופים מפתיחת העונה, הנראוזרי כבר לא מושלמים. למרות שער יתרון של דנזל דמפריס בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, דומניקו ברארדי בישל לנאדים בייראמי (54) והוסיף שער נהדר בבעיטה מחוץ לרחבה (63) שהפכו את התוצאה והשיגו ניצחון חוץ מרשים בסן סירו. בעקבות ההפסד, מילאן נצמדה לאינטר שעדיין ראשונה ולשתיהן 15 נקודות.
קליארי – מילאן 3:1
הרוסונרי התאוששו היטב אחרי התבוסה בדרבי עם ניצחון שני ברציפות ונצמדו למוליכה אינטר, בעוד קליארי עדיין מחפשת ניצחון ראשון והיא במקום האחרון בטבלה עם 2 נקודות בלבד. המארחת דווקא הייתה זו שעלתה ליתרון בדקה ה-29 משער של זיטו לובומבו, אך נואה אוקאפור (40), פיקאיו טומורי (45) ורובן לופטוס צ'יק (60) קבעו את תוצאת המשחק.
נאפולי – אודינזה 1:4
האלופה התאוששה אחרי הפסד ושתי תוצאות תיקו ונמצאת כעת רק ארבע נקודות מהפסגה, בעוד אודינזה עדיין ללא ניצחון העונה וסופרת כבר 16 משחקים רצופים בלי לנצח את נאפולי. ויקטור אוסימן השאיר בצד את הזעם שלו על הסרטונים הלועגים בטיקטוק ועל מערכת היחסים העכורה עם המאמן רודי גרסיה, פתח בהרכב האלופה וגם חזר לכבוש בליגה אחרי כחודש. פיוטר ז'לנסקי כבש ראשון מהנקודה הלבנה (19), כאשר דקה ה-39 בישל מתאו פוליטאנו לניגרי, שרץ לכיוון הספסל כדי לחגוג עם יספר לינדסטרום והתעלם לחלוטין מהמאמן גרסיה. עוד אחד מכוכבי האליפות, חביצ'ה קברצחליה, שבר בצורת של יותר מחצי שנה כשחטף כדור ליאקה ביול, חלף על פני השוער והרשית (74) ואחרי שמונה דקות בישל למחליף ג'יו סימאונה שנגח את הרביעי. לזאר סמארדז'יץ' צימק בתווך במבצע אישי (81).
תוצאות נוספות
ורונה – אטאלנטה 1:0. לאטאלנטה: טון קופמיינרס (13).
לאציו – טורינו 0:2. ללאציו: מתיאס וסינו (56), מתיאה זקאני (75).
אמפולי – סלרניטנה 0:1. לאמפולי: תומאסו בלדאנזי (34).