כדורגל עולמיליגת האלופות

סוסיאדד ניצחה 1:3 את בנפיקה, אוניון סחטה 1:1 מול נאפולי

ליגת האלופות: מרינו, אויארסבאל וברנצ'אה כבשו בחגיגה של הבאסקים על הפורטוגלים, שאיבדו סיכוי להעפיל לשמינית הגמר. הקבוצה הגרמנית עצרה רצף של 12 הפסדים וצברה נקודה היסטורית במפעל

המחזור הרביעי של שלב הבתים בליגת האלופות יגיע לסיומו הערב (רביעי). במשחקים המוקדמים, ריאל סוסיאדד הרשימה עם 1:3 על בנפיקה ליסבון שאיבדה סיכוי להעפיל לשמינית הגמר, כאשר אוניון ברלין סחטה 1:1 מול נאפולי והשיגה נקודה היסטורית במפעל.

בית ג'

נאפולי – אוניון ברלין 1:1

המארחת הגיעה להתמודדות בתקווה לעשות עוד צעד לעבר שמינית הגמר אחרי שגברה על הגרמנים במחזור הקודם בברלין, אך שחקניה לא היו מדויקים בפעולה האחרונה והקבוצות סיימו בחלוקת נקודות. מתיאו פוליטאנו העלה את התכולים ליתרון בדקה ה-39, אך דויד פופאנה קבע שוויון בדקה ה-52 עם שער בכורה במועדון ועצר רצף של 12 הפסדים. האורחת רושמת נקודה ראשונה בהיסטוריה בליגת האלופות, בעוד אלופת איטליה עדיין ללא ניצחון ביתי במפעל.

בית ד'

ריאל סוסיאדד – בנפיקה ליסבון 1:3

בשנתיים שעברו בנפיקה נעצרה רק ברבע גמר ליגת האלופות, אבל העונה היא תסיים את שלב הבתים בבושת פנים אחרי הפסד רביעי ברציפות והדחה מוקדמת כשהיא תנסה להיאבק על הכרטיס לליגה האירופית. מיקל מרינו העלה את סוסיאדד ליתרון בדקה השישית ומיקל אויארסבאל הכפיל תוך חמש דקות. מרינו כבר חגג צמד, אבל השער נפסל, ובדקה ה-21 אנדר ברנצ'אה כבש שער מופלא בפתיחה מוחצת. בראיס מנדס יכול היה לרשום תוצאה היסטורית (29), אך הבעיטה שלו מהנקודה הלבנה הלכה לעמוד של אנטולי טרובין. זה הספיק למארחת שהתקרבה צעד משמעותי לשלב שמינית הגמר, והיא תחתום זאת אם אינטר תנצח בהמשך הערב את רד בול זלצבורג. 

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button