כדורסלכדורסל נשים

נשים: הפועל ירושלים מינתה את לימור פלג כמאמנת

הקבוצה שהעפילה לליגת העל הודיעה שמאמנת בנות הרצליה תעמוד על הקווים בעונה הבאה: ''מתרגשת לקחת חלק ממועדון שבנה את עצמו מאפס עם ערכים וחזון''. כעוזרת מאמן, זכתה עם אליצור רמלה באליפות

הפועל לב ירושלים, שעלתה לליגת העל, הודיעה היום (ראשון) על הצטרפותה של לימור פלג כמאמנת בעונה הבאה. 

פלג בת ה-38 שיחקה 14 עונות בליגת העל. יש לה דאבל עם מכבי אשדוד ב-2015/16. לפני שלוש שנים פרשה ממשחק ומונתה לעוזרת מאמנת של שירה העליון באליצור רמלה, ובעונת 2021/22 זכתה איתה באליפות. במרץ 2023 מונתה למאמנת בנות הרצליה לצד לימור מזרחי.

לימור פלג מסרה: "מתרגשת לקחת חלק ממועדון שבנה את עצמו מאפס עם ערכים וחזון שמתכתבים עם האני מאמין שלי" והוסיפה "אני רוצה להודות לנטע אבוגוב ולרבקה רוס על האמון שנתנו בי ובטוחה שביחד נגיע להישגים".

יו"ר קבוצת הפועל לב ירושלים נטע אבוגוב אמרה: "הפועל לב ירושלים פועלת מיומה הראשון כמועדון כדורסל מוביל בעיר ירושלים ובישראל כולה. בתוך שנתיים לקחנו דאבל בלאומית ועלינו לליגת על, ואני מצפה לעונה הבאה ומאמינה שעכשיו רק המשחק מתחיל. אני מבקשת להודות מקרב לב ליונתן אורן על המחויבות, הרצינות וההשקעה הרבה בבניית הקבוצה והובלתה לאורך העונה עד לסיום המתוק וההיסטורי".

עוד אמרה אבוגוב "מינויה של לימור פלג כמאמנת הקבוצה הוא מינוי מרענן ומרגש אשר מכיר ביכולתן של נשים ראויות להוביל ולהגיע להצלחות. לימור היא לא רק אישה חזקה וערכית, אלא גם מאמנת מקצועית ורעבה שמאמינה בכדורסל הנשים וביכולת שלו להצליח, ובגדול".

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button