כדורגל ישראליליגת העל

נשאר ירוק: מחמוד ג'אבר האריך חוזה במכבי חיפה עד 2027

הקשר המצטיין חתם לשלוש שנים עם אופציה לעונה נוספת: ''אין מאושר ממני להמשיך במועדון הכי גדול בארץ, עם הקהל הכי טוב בעולם. גאה להיות חלק מהמשפחה''. המנהל המקצועי אלברמן: ''תולים בו תקוות גדולות''

האלופה שומרת על הנכסים: קשר מכבי חיפה מחמוד ג'אבר חתם הערב (מוצ"ש) על חוזה חדש לשלוש שנים עם אופציה לשנה נוספת, באמצעות סוכנו מילוש מלנוביץ'.

ג'אבר בן ה-23, שגדל במחלקת הנוער מגיל 12 והתחנך באקדמיה בכפר גלים, רשם במדי הקבוצה הבוגרת 55 הופעות בכל המסגרות. הוא זכה עם הקבוצה בשתי האליפויות האחרונות, בשני גביעי אלוף האלופים, בגביע הטוטו והעפיל עם הקבוצה לשלבי הבתים של הקונפרנס ליג וליגת האלופות.

מחמוד ג'אבר עם איציק עובדיה והסוכן (האתר הרשמי מכבי חיפה)

לאחר החתימה אמר ג'אבר לאתר הרשמי: "אין מאושר ממני להמשיך במועדון הכי גדול בארץ, עם הקהל הכי טוב בעולם. מכבי חיפה זה הבית שלי ואני גאה להיות חלק מהמשפחה הירוקה. יש לנו משימות ומטרות להשיג ואני כל כולי מתמקד בהן".

המנהל המקצועי, גל אלברמן: "מברכים את מחמוד על הארכת הסכמו בשורות המועדון. אנו תולים במחמוד תקוות גדולות ושואפים לספק לו את סביבת העבודה הטובה ביותר על מנת להפוך לשחקן מפתח במדי הקבוצה. בהצלחה גדולה מכל הלב מחמוד".

מנכ"ל המועדון, איציק עובדיה: "שמחים להודיע על החתימה של מחמוד ג׳אבר בחוזה לטווח ארוך, זאת כחלק מראייה עתידית של המועדון. מחמוד היה חניך באקדמיה בכפר גלים כנער, צמח והתפתח במחלקת הנוער של המועדון ואנו רואים את ההתקדמות המקצועית לצד האופי והכישרון להיות שחקן מוביל. בהצלחה ג׳אבר, ירוק עולה".

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button