נקבע תאריך למשחק מול קוסובו, פיפ"א תאפשר שחרור שחקנים
פיפ''א פרסמה רשמית שהמשחק הדחוי בקוסובו יהיה ב-12 בנובמבר, במסגרת מוקדמות יורו 2024. בפיפ''א גם הבהירו שלמרות שלא מדובר בתאריך רשמי של משחקים, הנבחרת תוכל לדרוש שחרור של שחקנים

נבחרת ישראל בכדורגל תקיים בחודש הבא ארבעה משחקים תוך פרק זמן קצר, כולל שני משחקים דחויים בשל המלחמה שכפה ארגון הטרור חמאס, והערב (שני) נקבע סופית כי המשחק הדחוי מול קוסובו בחוץ יתקיים ב-12 בנובמבר – כפי שפורסם בישראל ספורט.

שלושה ימים לאחר מכן יתקיים המשחק הדחוי נגד שווייץ, כאשר טרם נקבע היכן הוא יתקיים. כפי שפורסם בישראל ספורט, ההתלבטות העיקרית היא בין הונגריה שנחשבת כמדינה שבה יש רוב מוחלט של תושבים הונגרים בשל מדיניות הגירה נוקשה לגרמניה שם הבטיחו אבטחה מקסימלית במדינה שמתייחסת בחוסר סבלנות לכל הבעת תמיכה בפלסטין.
בנוסף, פיפ"א אישרה לגבי המשחק מול קוסובו שלמרות שלא מדובר במועד משחק רשמי ולכן אין חובה של המועדונים לשחרר שחקנים למשחקים בינלאומיים, כי בשל הנסיבות המיוחדות הנבחרת תוכל לזמן שחקנים ולקבל אותם יומיים לפני המשחק – והמועדונים לא יוכלו להתנגד לכך.

בנושא אחר, ההתאחדות לכדורגל הצטרפה לבקשת משפחתו של אוהד מונדר החטוף בעזה לחגוג את יום ההולדת ה-9 שלו על ידי צילום עם בלון. במהלך הפעילות של נבחרת ישראל הערב באצטדיון בלומפילד הצטלמו שחקני הנבחרת כשהם מחזיקים כרזות עם תמונתו של אוהד במטרה לחגוג את יום ההולדת שלו ולקרוא לשחרורו של אוהד הצעיר.
כמו כן, באצטדיון נוגן שיר יום הולדת ותמונתו של אוהד הוצגה על המסכים כדי לציין את יום הולדתו. מההתאחדות נמסר: "אוהד, כולנו מייחלים לשובך ולחזרת כל האחים והאחיות שלנו".