נבחרת הנערים בכדורמים ניצחה וסיימה במקום ה-27 בעולם

נבחרת הנערים של ישראל בכדורמים סיימה היום (ראשון) במקום ה-27 בעולם. הכחולים-לבנים נעלו את אליפות העולם עד גיל 16 בקרואטיה בטעם מתוק עם ניצחון מוחץ 6:17 על סלובניה. אחרי מחצית ראשונה די צמודה (3:6 לישראל), החבורה של רותם צוקרמן לחצה על הגז, ניצחה את הרבע השלישי 1:5 ואת הרביעי 2:6 בדרך לניצחון במשחק הנועל של הטורניר.
המאמן רותם צוקרמן אמר: “רצינו לסיים יותר גבוה, אבל בשביל טורניר ראשון לילדים האלה השגנו המון רגעים יפים. היו הרבה דקות מכובדות לכדורמים הישראלי והשחקנים הראו שיפור ממשחק למשחק ומיום ליום. מקווה שניקח מפה את הדברים הטובים ונטמיע אותו בכדורמים הישראלי. אנחנו שמחים מהניצחון היום, היה חשוב מאוד לסיים את הטורניר עם ניצחון ועוד בצורה מרשימה”.

כבשו לישראל: יהלי וינברג 5, מיכאל בן אליהו, כפיר שוסטרמן ויואב ברגר 2 כ”א, אביב גדרון, יונתן פז, דניאל כהן, ענבר סרוסי ועומרי דנאל וטומי יהלום שער כ”א.
נבחרת העתודה של ישראל תהיה מחר הנבחרת הרביעית בכחול-לבן שתוציא לדרך קמפיין אירופי. היא תפגוש את רוסיה (11:00 שעון ישראל) במשחקה הראשון באליפות אירופה עד גיל 20 דרג ב’, הנערכת בפורטוגל. עוד בבית הישראלי גם בלגיה, בריטניה, שווייץ ואוקראינה.



