כדורגל ישראליליגת העל

מרבית ההרכב של דגו סגור, צ'אלובה יחזיר תשובה עד מחר

מכבי חיפה תתארח הערב (רביעי, 20:00) אצל שריף טירספול במשחק הראשון של סיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות. המאמן מתלבט לגבי הקשר שישחק לצדו של מוחמד. הקשר האנגלי הבטיח תשובה תוך 24 שעות

אחרי הניצחון הקליל על האמרון ספרטנס והזכייה ב"אלוף האלופים", מכבי חיפה תתארח הערב (רביעי, 20:00) אצל שריף טירספול במשחק הראשון של סיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות. כידוע, הירוקים נאלצים להסתדר ללא אוהדי הקבוצה בשל עונש של שני משחקי חוץ ללא קהל שהוטל על הקבוצה בשל אירועי משחק החוץ מול אלופת מלטה. יותר מ-16 אלף כרטיסים כבר נמכרו למשחק הגומלין בסמי עופר בעוד שבוע.

המאמן מסאי דגו (אליאב אוזן)

המאמן מסאי דגו, כמנהגו בשבועות האחרונים, מעדיף שלא לתרגל באימון המסכם את ההרכב ועושה זאת רק כשעה לפני שהקבוצה יוצאת מבית המלון לכיוון המגרש. ההתלבטות של דגו עם הצוות המקצועי היא האם לפתוח במערך של שלושה בלמים או במערך הקלאסי של 4:3:3, כאשר לא מן הנמנע כי יעלה בדקות הראשונות במערך אחד על מנת להטעות את היריבה וכעבור מספר דקות ישנה את המערך. נראה שרוב ההרכב כבר סגור וההתלבטות היחידה היא מי יפתח לצדו של עלי מוחמד – גוני נאור או מחמוד ג'אבר.

נתניאל צ'אלובה (האתר הרשמי של ווסט ברומיץ')

בתוך כך, במכבי חיפה כבר חשבו שמצאו את הקשר האחורי שאותו חיפשו במשך קרוב לחודשיים עם הגעתו של נתניאל צ'אלובה להתרשמות בישראל, אך שבוע עבר מאז והאנגלי שביקש מספר ימים כדי לגבש החלטה טרם השיב בחיוב. היום נודע שצ'אלובה עדכן את הירוקים שיחזיר תשובה סופית תוך 24 שעות, כאשר בימים האחרונים ניסו לשכנעו להגיע גם חלוץ העבר האגדי של הירוקים איגביני יעקובו ששיחק בפרמייר ליג וכן כוכב נבחרת ישראל ושחקנה של טוטנהאם, מנור סולומון, ששיחק עם צ'אלובה בפולהאם.

בנושא אחר, על פי מומחי ה-Winner, שריף זוכה ליחס של 2.6, ניצחון חוץ של מכבי חיפה זוכה ליחס של 2.3 ותיקו, תוצאה טובה לירוקים במשחק החוץ, ליחס של 2.8.

ההרכב המשוער: איתמר ניצן, דולב חזיזה, דניאל סונדגרן, עבדולאי סק, שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, גוני נאור (מחמוד ג'אבר), צ'ירון שרי, דיא סבע ופרנזי פיירו.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button