כדורגל ישראליליגה לאומית

ממשיכה להתחזק: אוסמה חלאיילה חתם רשמית במ.ס אשדוד

אחרי מיכה וגרצ'קין, המועדון של ג'קי בן זקן צירף גם את החלוץ ששיחק אשתקד בעכו לאחר תקופות באזרבייג'ן ובאוקראינה: ''שמח להגיע לאתגר חדש בקריירה, מקווה להמשיך לעשות כאן את הדבר שאני הכי אוהב בעולם''

החלוץ אוסאמה חלאיילה חתם היום (רביעי) רשמית במ.ס אשדוד לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. הרכש החדש שיתף לאחר החתימה: “שמח להגיע לאתגר חדש בקריירה, אני מקווה לעשות כאן כמה שיותר את הדבר שאני הכי אוהב בעולם וזה לשים את הכדור ברשת”.

החלוץ בן ה-28, שערך בעבר הופעת בכורה בנבחרת ישראל ונרכש על ידי מכבי תל אביב מבני סכנין, שיחק בעונה החולפת בהפועל עכו מהלאומית במדיה כבש 9 שערי ליגה. לפני כן שיחק בצ’רקסי האוקראינית, וגבאלה האזרית – במדיה סיים כמלך שערי הקבוצה עם 10 כיבושים ו-7 בישולים. הוא הרכש הרביעי אחרי דור מיכה, מקסים גרצ’קין והשוער ראזי אבו חמדאן.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW