כדורגל ישראליליגת העל

ממשיכה בהכנות: 0:2 למכבי חיפה על הפועל עכו במשחק אימון

הירוקים ניצחו את היריבה מהליגה הלאומית במשחק הכנה. פייר קורנו (25) ודיא סבע (50) היו חתומים על השערים של הקבוצה של דייגו פלורס. שחקנים שלא שותפו מול עכו, שיחקו במשחק אימון פנימי נגד קבוצת הנוער

מכבי חיפה קיימה הערב (שני) משחק אימון בכפר גלים מול הפועל עכו, כחלק מההכנה לעונת המשחקים הקרובה. הירוקים שלטו בקצב המשחק וניצחו בתוצאה 0:2, בזכות שערים של פיירו קורנו בדקה ה-25 ודיא סבע בדקה ה-50.

המאמן דייגו פלורס עם השחקנים (דוברות מכבי חיפה)

ההרכב שפתח: גיורגי ירמקוב, עבדולאי סק, ליסב עיסאת, רועי אלימלך, פייר קורנו, גוני נאור, איתן אזולאי, דיא סבע, קסאנדר סברינה, סוף פודגראנו, ג’ורג’ה יובאנוביץ’.

לאחר המשחק, שחקני הסגל שלא לקחו חלק בהתמודדות קיימו משחק פנימי נוסף מול קבוצת הנוער של המועדון. במוצ”ש תפתח מכבי חיפה את העונה ב”משחק האירופאיות” שמהווה את רבע גמר גביע הטוטו, מול בית”ר ירושלים, באצטדיון סמי עופר.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW