כדורגל ישראליליגת העל

מכבי חיפה: ”חשנו אי נוחות רבה, מגנים את התוכן של השלט”

הירוקים פרסמו הודעה רשמית בעקבות השלט הפוגעני שהונף ביציע אוהדיהם מול הפועל חיפה. במועדון טענו כי פנו כבר במהלך המשחק לגורמי האכיפה, דנו איתם במהלך היום על חידוד נהלים וגינו את תוכן השלט

מכבי חיפה ניסתה הערב (שלישי) להרגיע את הסערה שהתעוררה לאחר הדרבי מול הפועל חיפה, בעקבות שלט פריסה שהונף ביציע אוהדי הקבוצה ועורר ביקורת ציבורית. במועדון הירוק פרסמו הודעת גינוי לשלט והתנצלו בפני כל מי שנפגע מהשלט הענק שהונף ביציע הצפוני בסמי עופר.

בהודעה הרשמית נכתב: “במשחק הדרבי אמש, חשנו אי נוחות רבה למראה שלט הפריסה בעל תוכן פוגעני שהונף ביציע. כבר במהלך המשחק פנינו לגורמי האכיפה לקבלת הסברים לעניין אישור תוכנו של השלט. לאורכו של היום דנו מול אותם גורמים במטרה לחדד נהלים ולהימנע מהישנות מקרים אלו בעתיד”.

עוד נמסר: “כמועדון ספורט מוביל המשמש דוגמא ופועל רבות למען הקהילה בתחומים רבים, אנו מגנים את תוכן השלט ומתנגדים להכנסת כל שלט בעל תוכן פוגעני לאצטדיון. כמועדון ערכי אנו מוצאים חובה להתנצל בפניי כל מי שנפגע ומתחייבים לעשות כל מה שנדרש בכדי למנוע מקרים אלו בעתיד”.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW