כדורגל ישראליליגת על לנוערנבחרת ישראל

לפני פתיחת המונדיאליטו: הביקור החשוב של נבחרת הנוער

שחקניו של אופיר חיים הגיעו לרחוב בו נרצחו 29 איש בפיגוע תופת בשגרירות ישראל בבואנוס איירס שבארגנטינה והתייחדו עם זכר הקורבנות. גינצבורג: ''אנחנו שגרירים''. צרפתי לקראת הטורניר: ''כולנו מתרגשים''

שחקני נבחרת הנוער, הצוות המקצועי וכלל חברי המשלחת למונדיאליטו, ביקרו אתמול (רביעי) ברחוב ארויו 910 בבואנוס איירס. 31 שנים קודם לכן, הרבה לפני שהחבורה הנפלאה של אופיר חיים נולדה, נרצחו 29 גברים ונשים בפיגוע תופת בשגרירות ישראל בעיר. הנבחרת התייחדה עם זכר הקורבנות, הדליקה נרות נשמה ושמעה עדות של אחד הניצולים. עוד לפני כן, קיימה הנבחרת אימון במתקן של ארחנטינוס ג'וניורס.

בוני גינזבורג עם הקפטן איליי מדמון (אסי קיפר, ההתאחדות לכדורגל)

בוני גינצבורג אמר: "איך שלא מסובבים את זה, כשיוצאים מהמדינה אנחנו שגרירים ולא רק שחקני כדורגל. כאשר אנחנו מגיעים לאן שאנחנו מגיעים אנחנו מייצגים את המדינה והדגל. זו זכות גדולה לכל הבחורים כאן והמשלחת הגדולה שלנו להיות כאן, לראות את הדבר הזה ולהעביר את המסר שעם ישראל חי, לא משנה איפה שאנחנו נמצאים. אנחנו חזקים, אנחנו פה, באהבה וגאווה עושים את מה שאנחנו עושים פה היום".

הביקור באנדרטה (אסי קיפר, ההתאחדות לכדורגל)

רגע לפני המשחק מול קולומביה בפתיחת גביע העולם עד גיל 20, השוער תומר צרפתי דיבר על ההתרגשות: "הקהילה היהודית הראתה לנו הרבה כבוד ואנחנו מאוד שמחים להיות בארגנטינה אחרי כל הבלגאן באינדונזיה. בעזרת השם נעשה פה משהו יפה. אנחנו יודעים שקולומביה נבחרת מצוינת ואגרסיבית, אבל מסתכלים על עצמנו ויודעים שאם נשחק את המשחק שלנו אז הכל יהיה בסדר. ברור שכולנו מתרגשים כי זה לא מעמד שמגיעים אליו בכל יום, אבל אנחנו נבחרת מגובשת וטובה".

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button