
הפועל חולון אומנם ספגה הערב (רביעי) הפסד חוץ לנאנטר הצרפתית 87:77 במחזור האחרון של שלב הבתים בליגת האלופות, אך עלתה לשלב הבא במפעל בזכות ניצחון של וירצבורג הגרמנית על איגוקאה הבוסנית במשחק המקביל – שהבטיח לסגולים את ההעפלה מן המקום השלישי בבית. החבורה של גיא גודס תפגוש לסדרת פליי-אין של הטובה משלושה משחקים את פטקים ספור הטורקית, שסיימה במקום השני בבית ב’, כאשר יתרון הביתיות אומנם יהיה שייך ליריבה – אך סביר להניח שהיא לא תארח את הקבוצה הישראלית בביתה.



בהיעדרו של ג’יילן אדאמס הפצוע וכשאלייז’ה מיטרו-לונג עלה לשחק עם קלקול קיבה (מה שלא מנע ממנו לקלוע 14 נקודות), יותם חנוכי היה הגורם ההתקפי העיקרי של גיא גודס הערב, לאחר שסיים עם 16 נקודות, ב-6/8 מהשדה. לצידו, גם ברנדן אדאמס בלט עם 15 נקודות. אבל לצד שניים משחקניה שהגיעו היום, והרבע האחרון של מיטרו לונג שלא עזר הרבה, חולון כמעט ולא הייתה במשחק הזה. ברבע השלישי הופסק המשחק לכמה דקות בשל פריצה של מפגין פרו-פלסטיני, אבל זו הייתה התקרית החריגה היחידה במשחק בצרפת.
קלעו להפועל חולון: יותם חנוכי 16 נקודות, ברנדן אדאמס 15, אלייז’ה מיטרו-לונג 14 (3 מ-11 מהשדה), 6 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, דקארי טאקר 12 ו-7 ריבאונדים, נתנאל ארצי 11, מייקל קייזר 6, מייק דייויס 2, עידן זלמנסון 1. יפתח זיו (9 דקות) ולא קלע.



