כדורסלליגת העל

ליגת האלופות: הפועל ירושלים מול טנריפה בפיינל פור

הגרלה קשה לחבורה של אלכסנדר דז'יקיץ' שתפגוש את האלופה המכהנת של המפעל, למשחק שיתקיים ב-12 במאי במלאגה. המנהל הספורטיבי, יונתן אלון: ''הגענו לשלב שבו אין יותר הגרלות קלות או נוחות''

הושלמה תמונת פיינל פור ליגת האלופות 2023: הפועל ירושלים הוגרלה היום (שלישי) לשחק נגד האלופה המכהנת טנריפה בחצי הגמר. המשחק יהיה הראשון מבין חצאי הגמר וייערך ביום שישי, ה-12 במאי, בשעה 18:00. חצי הגמר השני יפגיש בין מלאגה לטלקום בון הגרמנית.

המנהל הספורטיבי, יונתן אלון, שייצג את הפועל בהגרלה שנערכה במוזיאון פיקאסו במלאגה, אמר לאחר ההגרלה: "הגענו לשלב שבו אין יותר הגרלות קלות או נוחות, אבל את אותו הדבר גם טנריפה יכולים לומר עלינו. ננצל את הזמן שנותר עד הפיינל פור כדי ללמוד אותם ביסודיות, להתכונן בצורה אופטימלית ולבוא לתת את הכל. אנחנו מקווים שיהיו איתנו כמה שיותר אדומים שיתמכו בנו כמו שרק הם יודעים".

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button