לא עוצר: ארטיום דולגופיאט זכה במדליית זהב בתחרות בשטוטגרט
המתעמל הישראלי - שזכה במדליות זהב וכסף במשחקים האולימפיים, פתח את העונה עם הישג מרשים בתחרות בינלאומית, קיבל 14.466 נקודות בגמר תרגיל הקרקע: ''נותן לי ביטחון להמשך''. זהב ליהלי שושני בנשים

האלוף האולימפי ארטיום דולגופיאט (מכבי תל אביב), רשם היום (ראשון) הישג מרשים כשזכה במדליית זהב בגמר תרגיל הקרקע עליו קיבל את הציון 14.466 . זו הייתה הופעת הבכורה של דולגופיאט לעונת התחרויות הנוכחית, והוא פתח אותה בצורה מושלמת עם תרגיל מרשים שהעניק לו את המקום הראשון.
לאחר הזכייה, אמר דולגופיאט: “אני שמח לפתוח את העונה עם הישג כזה, זה נותן לי הרבה ביטחון להמשך. העבודה הקשה נמשכת במלוא הכוח לקראת האתגרים הבאים”. את ארטיום מלווים המאמנים סרגיי וייסבורג ואנדריי גריבנוב, הפיזיותרפיסט שגיר מוטאס והשופט אילן גזית. אצל הנשים, ליהיא רז תתחרה בגמר הקפיצות והמקבילים, ויהלי שושני בגמר הקרקע.

מתעמלת הסניור, יהלי שושני, (בני הרצליה) זכתה במדליית הזהב במכשיר הקרקע בציון 13.300. בכך, ישראל גורפת את שני המקומות הראשונים במכשיר הקרקע בדרגת הסניור בתחרות. בצוות האימון: מיה שני, מאמנת הנבחרת, רוני רבינוביץ’, מאמנת אישית. שופטת: אורנה שי.
גם בגזרת מתעמלי הנוער נרשמה הצלחה עם מדליית הכסף של מתעמל הנבחרת רון אורטל (מכבי ת”א) במכשיר המתח בניקוד 13.066. המאמנים: אילן קורצ’ק, מאמן נבחרת ותום ארנון. שופט: דניאל פרזין.
מאיגוד ההתעמלות נמסר: “אנו מרוצים מאוד מהתוצאות המצוינות בתחרות הראשונה של העונה ובה מתעמלי הנבחרת זכו גם בנוער, גם בבוגרים, גם בגברים וגם בנשים. זה מעיד על המקצועיות וההתקדמות בענפי המכשירים וכאמור, זו רק תחילת הדרך”.



