כדורגל ישראליליגת העל

לאזטיץ’ סירב להתייחס לקמארה: ”באנו לדבר על בני ריינה”

מכבי ת''א טרם התייחסה לפרשה והבלם יחמיץ את המשחק מחר (שבת, 19:30), אך המאמן בשלו: ''האם חדר ההלבשה יהיה מפוקס? נראה. היריבה קשה''. מדמון: ''בחדר ההלבשה אנחנו מתעסקים רק בכדורגל ובשלנו''

מכבי תל אביב חזרה לנצח במחזור שעבר אחרי חמישה משחקים רצופים עם 1:3 על עירוני קריית שמונה, כשמחר (שבת, 19:30) היא תתארח אצל מכבי בני ריינה במסגרת המחזור התשיעי בליגת העל בניסיון להמשיך במומנטום – חמישה ימים לפני אסטון וילה בליגה האירופית. במועדון לא התייחסו גם היום לתקרית במסגרת חבט הבלם מוחמד עלי קמארה בחברו לקבוצה רז שלמה בחדר ההלבשה לאחר הניצחון על קריית שמונה וכן לא התייחסו לעונש שהוטל על הבלם הגינאי שיחמיץ את המשחק באצטדיון גרין לאחר שהושעה לשבוע.

שחקני מכבי ת”א חוגגים (ישי נאמן)

המאמן ז’רקו לאזטיץ’ אמר במסיבת העיתונאים: “אנחנו מתכוננים לכל משחק באותה דרך. יש להם מאמן חדש והם נראים טוב יותר. ריינה יריבה קשה, אצטדיון קשה. הפסדנו שני משחקים מולם בשנה שעברה. אנחנו מתרכזים במשחק. היו משחקים בהם היינו טובים ולא ניצחנו, היו משחקים בהם היינו טובים וניצחנו. המשחק נגד קריית שמונה לא היה קל, אף פעם לא קל, אני מנסה להתמקד בדברים החיוביים, זה גם היה משחק טוב שלנו בהרבה אספקטים, אולי היו כאלה יותר טובים שלא ניצחנו אותם”. על מצבו של שגיב יחזקאל, שמתאושש מפציעה: “הוא התאמן אתמול עם הקבוצה, בו נראה”.

על התקרית של מוחמד עלי קמארה ועל חסרונו במשחק, ענה המאמן: “אני אדבר רק על כדורגל ועל המשחק נגד ריינה. האם חדר ההלבשה יהיה מפוקס אחרי השבוע הזה והתקרית? כן, בואו נראה, מי יודע. גם בשנה שעברה לא ידענו איך יהיה, כולם צריכים להיות מעורבים ולעשות את הכי טוב. כמות השערים שאנחנו כובשים? אנחנו שוכחים לפעמים נגד מי אנחנו משחקים, לפני קריית שמונה לא ניצחנו חמישה משחקים, אבל לקחנו בהם נקודות. למשל נגד פאוק סלוניקי, לא קבוצה קטנה שאנחנו ‘חייבים’ לנצח. יש לנו הרבה דברים לשפר”.

המאמן ז’רקו לאזטיץ’ עם אלעד מדמון (ישי נאמן)

החלוץ אלעד מדמון אמר: “אני שמח שאני יכול לשחק בכמה תפקידים, זה מראה לי שמאמינים בי. אני חושב שאני מצליח להבין מה הוא רוצה. כשאני מקבל את הקרדיט אני עולה באותו התפקיד ונותן 100%. בתוך חדר ההלבשה אנחנו מתעסקים רק בכדורגל ובשלנו, היה לנו ערב גיבוש השבוע, אולי מבחוץ מספרים על דברים שלא באמת נכונים, אנחנו בשלנו ממשיכים ממשחק למשחק. נבוא ונתכונן למשחק כמו שאנחנו יודעים. נלך וננסה לנצח בצורה הטובה ביותר. היה כיף בחדר ההלבשה אחרי הניצחון על קריית שמונה, ננסה להמשיך ככה. קבוצה חזקה וראינו זאת עונה שעברה שהפסדנו להם פעמיים בבלומפילד, משהו שלא קורה הרבה”.

מדמון הוסיף: אנחנו מתכוננים בצורה טובה ומרוכזת, נבוא לנסות לנצח. ריינה? היה להם משחק מאוד צמוד נגד באר שבע במחזור האחרון, לחצו גבוה ושיחקו את הכדורגל שלהם, אנחנו נבוא ונתכונן כמו שאנחנו יודעים ונעשה את הדברים כמו שאנחנו יודעים”. על האווירה בקבוצה, אמר מדמון: “בתוך חדר ההלבשה אנחנו מתעסקים רק בכדורגל ובשלנו, היה לנו ערב גיבוש השבוע, אולי מבחוץ מספרים על דברים שלא באמת נכונים, אנחנו בשלנו ממשיכים ממשחק למשחק. לא לנצח חמישה משחקים במכבי תל אביב זה לא משהו שקורה כל הזמן, אז השתחרר ונהנינו בחדר הלבשה, ננסה להמשיך את המומנטום”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW