כדורסלליגה לאומית

לאומית: מכבי רמת גן עלתה ל-0:1 מול אשקלון בחצי הגמר

סדרת חצי גמר הפלייאוף בליגת המשנה יצאה לדרך עם ניצחון ביתי של רמת גן, 76:79 על הדרומיים, בזכות רבע שלישי מצוין. קווין קייפרס היה נהדר עם 21 נקודות ו-6 אסיסטים, אשקלון השאירה 9 נקודות על הקו

חצי גמר הפלייאוף בליגה הלאומית בכדורסל נפתח היום (שישי), כאשר מכבי עירוני רמת גן שמרה על הבית אחרי ניצחון דחוק – 76:79 על אליצור אשקלון. הקבוצה של שמוליק ברנר התגברה על פתיחת משחק פחות טובה וברבע השלישי ברחה ליתרון קטן שנשמר עד לסיום. האורחים לא היו רחוקים מקאמבק ברבע האחרון אבל נתקעו במשך דקות רבות בהתקפה והשאירו 9 נקודות על קו העונשין. קווין קייפרס היה נהדר עם 21 נקודות ו-6 אסיסטים. ביום שלישי הסדרה תגיע לאשקלון למשחק השני בסדרה.

החגיגה של מכבי ר"ג (יעל אמסילי, מנהלת הליגה הלאומית)

הדרומיים פתחו טוב יותר ועם נקודות בצבע עלו ל-8:13. מכבי עירוני רמת גן נתקעה בהתקפה והרבע הראשון נגמר ב-12:18 לאורחים, בעיקר בזכות כל גילינסקי. דניאל רוזנבאום ודקראיי טאקר החליפו שלשות בפתיחת הרבע השני, ועם דקות טובות של קווין קייפרס זה 28:28. הקבוצה של שמוליק ברנר קלעה 6 נקודות ברצף ועלתה ליתרון 28:34, אך עד למחצית המומנטום נעצר – 33:34 למארחת במחצית. קווין קייפרס וקלארק רוזנברג פתחו את המחצית השנייה עם שלשות, ואחרי סל ועבירה של גילינסקי ונקודות של תומאס גיפסון זה 41:43 לאורחים. שתי הקבוצות סיפקו כדורסל נהדר בדקות האלה והלוח הראה 52:52. שלשות של קווין קייפרס ודניאל רוזנבאום קבעו 58:61 למכבי עירוני רמת גן אחרי שלושה רבעים.

הראל דדון בפעולה (שקד אבן, באדיבות מכבי רמת גן)

עם פתיחת הרבע האחרון קווין קייפרס ואלייז'ה הירש צלפו מהשלוש בדרך ליתרון שיא 58:67. הקבוצה של דוד אלהרר חזרה מפסק זמן עם 8 נקודות ברצף וזה רק 66:67, 7 דקות לסיום. המשחק המשיך להיות צמוד ו-4 דקות לסיום הלוח הראה 66:71 לביתיים. במשך דקות ארוכות האורחים נתקעו בהתקפה ואחרי סל ועבירה של דימיטריוס טרידוול זה 71:76, דקה לסיום. באשקלון שוב לא הרימו ידיים ושלשה של דקראיי טאקר קיזזה ל-74:76, 25 שניות לסיום. עמית אהרוני נשלח לקו ועמד בלחץ בדרך לניצחון. 

קלעו למכבי עירוני רמת גן: קווין קייפרס (6 אסיסטים) 21 נק', דימיטריוס טרידוול (11 ריבאונדים) 18 נק', אלייז'ה הירש 13 נק', דניאל רוזנבאום 10 נק', ג'ורדן כהן 7 נק', הראל דדון ועמית אהרוני 4 נק' כ"א, בן אלטיט 2 נק'.

קלעו לאליצור אשקלון: דקראיי טאקר 21 נק', גל גילינסקי (10 אסיסטים, 7 ריבאונדים) ותומאס גיפסון 16 נק' כ"א, קלארק רוזנברג 12 נק', שגיב דוד 5 נק', שלומי הרוש 4 נק', רביב פיטשון 2 נק'.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button