
ישראלים ב-MLS: בריבו כבש שער שוויון דרמטי, גם עבדה הבקיע
פגרת המונדיאל בארה''ב הגיעה לסיומה: חלוץ די.סי יונייטד קבע 1:1 בחוץ מול יוסטון דינמו והעלה את מאזנו לתשעה שערי ליגה העונה, עבדה היה מעורב בשער הראשון וכבש את השני, אבל שארלוט איבדה יתרון כפול
חלוץ נבחרת ישראל תאי בריבו המשיך הלילה (בין רביעי לחמישי) את העונה הנהדרת שלו ב-MLS, כשכבש את שער השוויון של די.סי יונייטד ב-1:1 בחוץ מול יוסטון דינמו. החלוץ הישראלי כבש בדקה ה-78 כשנגח מקרוב והשווה, כשהוא כבר עם תשעה שערים העונה – יותר מכל אחד אחר בקבוצתו. די.סי יונייטד רשמה משחק תשיעי מתוך עשרת האחרונים ללא הפסד, כאשר הקבוצה עומדת על מאזן של ארבעה ניצחונות, חמישה הפסדים ושבע תוצאות תיקו, הכי הרבה ב-MLS.
* במקביל לכך, ליאל עבדה ועידן טוקלומטי סיימו גם הם בתיקו את המשחק שלהם, עם 2:2 של שארלוט נגד אטלנטה יונייטד. עבדה כבש את השני של קבוצתו בדקה ה-45, לאחר שנגח לרשת את הראשון שלו העונה אחרי הגבהה מצוינת לרחבה. לצערו, אטלנטה חזרה למשחק עם שערים של אליאס באס (56) ומיגל אלמירון שכבש מקרוב (76). עבדה פתח בהרכב והוחלף בדקה ה-63, אז נכנס עידן טוקלומטי.
* ישראלי נוסף שסיים בתיקו את המשחק שלו ושל קבוצתו היה דור תורג’מן, שחקנה של ניו אינגלנד רבולושן. הוא וחבריו סיימו ב-0:0 טורונטו, כשהישראלי פתח בהרכב והוחלף בדקה ה-73.



