כדורגל ישראליליגת העל

יעקב שחר שוחח עם השחקנים: "צריכים לתת יותר מיום רגיל"

נשיא הירוקים נמצא בלרנקה וערך שיחה עם הצוות המקצועי והשחקנים ועודד את רוחם לקראת המשחק הערב (חמישי, 19:45) מול ויאריאל: ''מדינה שלמה תשמח, רוצה שיראו את הרוח הישראלית''. וגם: ההרכב המשוער

אחרי מעט יותר מחודש ללא כדורגל, מכבי חיפה תשוב הערב (חמישי, 19:45) לפעילות מקצוענית כש"תארח" את ויאריאל הספרדית במחזור הרביעי של שלב הבתים בליגה האירופית. מלבד הכושר הגופני, הירוקים גם בסגל חסר. המאמן מסאי דגו ייאלץ להסתדר ללא הקשרים דולב חזיזה (פציעה), דיא סבע (נשאר בארץ), צ'ארון שרי (נמצא בהולנד מסיבות אישיות) וכן החלוץ אריק שוראנוב (פציעה).

נשיא המועדון יעקב שחר הגיע לבית המלון עם סגנו עוזי מור ואמר לשחקנים: "מדינת ישראל עוברת ימים קשים, יש לכם הזדמנות קצת לשמח את האוהדים ואת אזרחי ישראל. אתם צריכים להיות יחד, לתת יותר מיום רגיל. אני רוצה שיראו את הרוח של מדינת ישראל, מדינה שלמה תשמח אם נעשה את זה". כמעט 50 מאוהדי הקבוצה נרצחו ונפלו במלחמה שכפה ארגון הטרור חמאס על ישראל ומספר אוהדים נוספים חטופים בעזה.

ההרכב המשוער: שריף כיוף, דניאל סונדגרן, שון גולדברג (לורנצו שימיץ'), עבדולאי סק, פייר קורנו, שואו, עלי מוחמד, ליאור רפאלוב, ענאן חלאילי, דין דוד, פרנזי פיירו.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button