כדורגל ישראליליגה לאומית

יורד לליגה הלאומית: סער פדידה חתם רשמית במ.ס אשדוד

שחקן ההתקפה בן ה-29, ששיחק בעונה האחרונה בהפועל חיפה ובעבר היה גם בריינה וחדרה, יורד לליגה הלאומית ומצטרף לקבוצה מעיר הנמל הדרומית במטרה לסייע לה לחזור לליגת העל: ''מגיע רעב מאוד לאתגר החדש''

רכש מסקרן: סער פדידה חתם היום (חמישי) במ.ס אשדוד לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. שחקן ההתקפה בן ה-29 מגיע אלינו לאחר שסיים את העונה החולפת בהפועל חיפה, במדיה ערך למעלה מ-100 הופעות.

פדידה, ששיחק בליגת העל גם במדי ריינה וחדרה, רשם תקופה מוצלחת באולימפיה לובליאנה הסלובנית, במדיה ערך 9 הופעות במסגרת מוקדמות ליגת האלופות, הליגה האירופית ושלב הבתים של הקונפרנס ליג, לצד 23 הופעות ליגה – בהן היה מעורב בחמישה שערים.

פדידה, שיורד לליגת המשנה, אמר: “אני מגיע רעב מאוד לאתגר החדש שמחכה לי כאן באשדוד. אני בטוח שאוכל לתרום ולחגוג עם הקבוצה בסיום העונה עלייה לליגת העל”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW