כדורגל עולמיליגה איטלקיתליגה אנגלית

טוטנהאם בחצי גמר גביע הליגה עם 3:4 על מנצ’סטר יונייטד

במשחק משוגע והפכפך ברבע גמר גביע הליגה, הלונדונים כבר הובילו 0:3 וכמעט איבדו את המשחק בגלל קומדיה של טעויות בהגנה, אך השיגו ניצחון יקר ונהדר. אינטר ברבע גמר הגביע האיטלקי עם 0:2 על אודינזה

אחרי שליברפול, ארסנל וניוקאסל כבר עשו זאת והעפילו לחצי גמר גביע הליגה, טוטנהאם הצטרפה אליהן הערב (חמישי) עם 3:4 על מנצ’סטר יונייטד. רבע שעה מהפתיחה, פדרו פורו בעט מחוץ לרחבה, אלטאי באיינדיר שקיבל הזדמנות בשער הדף בצורה לא טובה למרכז הרחבה ודומיניק סולאנקה בעט בנגיעה את הריבאונד לקורה ולרשת. 45 שניות מפתיחת המחצית השנייה, דיאן קולוסבסקי הגיע לניסיון הרחקה לא טוב של הגנת יונייטד ובעט מקרוב לרשת בקלות.

בדקה ה-54, סולאנקה קיבל את הכדור על סף הרחבה, נכנס פנימה, חתך למרכז ובעט כדור שטוח לפינה הקרובה ולרשת. תשע דקות לאחר מכן, טעות גדולה של פרייז’ר פורסטר הובילה לחטיפה ברחבה, ברונו פרננדש מצא את ג’ושוע זירקזי בכדור רוחב והחלוץ צימק בבעיטה קלה לשער החשוף – 3:1. בדקה ה-70, הכדור הגיע לפורסטר בהנעת הכדור, והשוער ניסה להרחיק אך בעט על אמאד דיאלו והכדור נכנס לרשת – 3:2. בדקה ה-88, יונג מין סון כבש שער אולימפי מרהיב כשסובב מהקרן לחיבורים. השער היה צריך להיפסל בגלל עבירה של לוקאס ברגוול על השוער, אך הוא אושר שכן אין VAR במפעל. ארבע דקות בתוספת הזמן, דיאלו הרים מהקרן, ג’וני אוואנס נגח לרשת – אך זה היה מאוחר מדי.

* שלב שמינית גמר הגביע האיטלקי ננעל הערב עם 0:2 של אינטר על אודינזה. אחרי חצי שעה בסן סירו, מרקו ארנאוטוביץ’ נהנה מבישול של מהדי טהרמי האיראני וכבש את הראשון, כשבתוספת הזמן של המחצית הראשונה כריסטיאן אסלאני קבע את תוצאת המשחק עם שער מהקרן. מפגשי רבע הגמר, החל מה-5 בפברואר: יובנטוס – אמפולי, אטאלנטה – בולוניה, מילאן – רומא, אינטר – לאציו.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW