כדורגל ישראליליגיונרים

חלאיילי בלט במהפך של פאלאס, סולומון ניצח, תיקו לפרץ

המגן הישראלי פתח בהרכב וסייע לקבוצתו לחזור פעמיים מפיגור בדרך ל-2:3 על פולהאם בפרמייר ליג. ווסטהאם רשמה 0:3 על קובנטרי בצ'מפיננשיפ, 77 דקות לישראלי. שוער הנבחרת הצטיין, אך רק 1:1 לסוטון מול לינקולן

שחקן הכנף של נבחרת ישראל ענאן חלאיילי היה שותף הערב (שבת) לניצחון הבכורה של קריסטל פאלאס העונה בפרמייר ליג, 2:3 בחוץ על פולהאם, ואף היה מעורב במהלך שהוביל לשער המכריע. חלאיילי פתח בהרכב פאלאס בפעם השנייה ברציפות, אחרי הופעת הבכורה המוצלחת שלו ב-4:1 למנצ’סטר סיטי, כאשר קבוצתו הגיעה לקרייבן קוטג’ ללא נקודות.

ג’וש קינג העלה את המארחת ליתרון בדקה ה-11, לאחר שחתך מימין למרכז ובעט כדור ששינה כיוון ונכנס פנימה. פאלאס השוותה בדקה ה-36 משער של טייריק מיטשל, אך קרלוס פלאסיוס החזיר את פולהאם ליתרון בדקה ה-42, לאחר מהלך שהחל בפריצה של קינג באגף של המגן הישראלי. מיטשל השלים צמד נדיר והשווה פעם נוספת בדקה ה-54. בדקה ה-77 הגיע המהפך: חלאיילי ניסה לעבור את ברנד לנו וספק הוכשל על ידי השוער ברחבה. הכדור הגיע בסופו של דבר לבן צ’ילוול, שגלגל לרשת החשופה וקבע 2:3.

* שוער נבחרת ישראל דניאל פרץ וסאות’המפטון סיימו ב-1:1 מאכזב עם העולה החדשה לצ’מפיונשיפ, לינקולן. וולינגטון סנטוס כבש ראשון על סף המחצית הראשונה עם פצצה מטורפת מרחוק (44), אבל טעות בשמירה בהגנה בדקות הסיום הובילה לנגיחה של מיקל לאדפוגד, שהכניע את השוער הישראלי בדקה ה-87. פרץ דווקא הציל יכולת טובה בין הקורות ורשם מספר הצלות נהדרות, אך לבסוף ספג. אחרי חמישה מחזורים, הקדושים עם 4 נקודות בלבד מ-15 אפשריות (שני ניצחונות, הפסד בודד ושתי תוצאות תיקו).

* כוכב נבחרת ישראל מנור סולומון ווסטהאם גברו 0:3 על דרבי קאונטי. יואל פירו העניק לפטישים יתרון מהיר כבר בדקה השישית. אדווין אוסטבו החליף את מנור סולומון בדקה ה-78. בדקה ה-87 אוסטבו כבש את השני של ווסטהאם, ובדקה ה-94 בישל למוחמדו קאנטה את השלישי.

* אקס מכבי חיפה ליסב עיסאת ובריסטול סיטי ניצחו 1:2 את ברנלי. הבלם השלים 90 דקות וקבוצתו עם ניצחון שלישי ברציפות.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW