כדורגל ישראליליגת העל

חיים שאבו מונה לעוזרו של רוני לוי במכבי נתניה, קדוסי עזב

המאמן בן ה-52, שלאחרונה שימש כמנהל מקצועי בהפועל ניר רמת השרון, שב לעמדת העוזר - כפי שהיה בתקופתם המשותפת בבית''ר ירושלים בעונת 2019/2020. עוזר המאמן שעבד תחת אבוקסיס סיים את דרכו

aoc nude boss304s

מכבי נתניה הודיעה הערב (שני) על מינויו של חיים שאבו כעוזר המאמן של רוני לוי. שאבו מסר: “אני שמח לחזור ולעבוד עם רוני לוי, בטח במועדון גדול כמו מכבי נתניה ואני בטוח שביחד נצעיד את הקבוצה קדימה, בשם השם נעשה ונצליח”. במקביל הודיע המועדון על סיום תפקידו של אוהד קדוסי, ששימש בתפקיד עוזר המאמן בשנתיים האחרונות, תחת יוסי אבוקסיס שסיים את תפקידו.

עוזר מאמן מכבי נתניה, אוהד קדוסי (ליאת אבשלומי)

שאבו בן ה-54 היה בעבר עוזרו של רוני לוי כשהשניים עבדו בבית”ר ירושלים בעונת 2019/20, ובנוסף הוא עבד כמנהל מקצועי ברמת השרון מליגה א’ דרום – שבה שימש כמאמן בשתי קדנציות שונות. בנוסף, הוא שימש כמאמן ראשי של מכבי הרצליה, הפועל כפר שלם, הפועל כפר סבא, הפועל פתח תקווה והפועל ראשון לציון. נתניה, כידוע, סופרת כבר חמישה משחקים ללא ניצחון.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW