כדורגל ישראליליגת העל

חיזוק נוסף לאורדונים: המגן גטאצ’ו יבלו הושאל להפועל ר”ג

המגן הימני בן ה-21, ששייך למכבי חיפה ובעונה שעברה היה בהפועל כפר סבא, חוזר לשחק תחת מסאי דגו: ''מהרגע הראשון הרגשתי את האמון של אנשי המועדון והרצון שלהם שאהיה חלק מהדרך שנבנית כאן''

הפועל רמת גן הודיעה היום (חמישי) על צירופו של המגן הימני גטאצ’ו יבלו, שהושאל ממכבי חיפה לעונת המשחקים 2026/27. הוא חתם באמצעות סוכנו אבי נמני.

יבלו (21) גדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה, נמנה על סגל הקבוצה הבוגרת וייצג את ישראל בנבחרת עד גיל 19 ואף היה חלק מהסגל הרחב של הנבחרת הצעירה. כעת יצטרף המגן המוכשר להפועל רמת גן ויעמוד לרשות הצוות המקצועי לקראת עונת החזרה של המועדון לליגת העל.

גטאצ’ו יבלו אמר לאחר החתימה: “אני שמח להצטרף להפועל רמת גן. מהרגע הראשון הרגשתי את האמון של אנשי המועדון והרצון שלהם שאהיה חלק מהדרך שנבנית כאן. אני מגיע עם המון מוטיבציה להוכיח את עצמי, ומבטיח לעשות הכול כדי לעזור לקבוצה להשיג את המטרות שלה. כבר מחכה לפגוש את הקהל ולפתוח את העונה”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW