כדורסלליגת העל

חיזוק מליגת העל: הפועל ירושלים הודיעה על צירוף יותם חנוכי

הפורוורד הישראלי (25, 2.05 מ') פתח את העונה במכבי רעננה שם העמיד ממוצע של 10.8 נקודות ו-3.5 ריבאונדים: ''שמח ונרגש להצטרף למועדון גדול עם מסורת וקהל''. אלון: ''הפציעה של נמרוד לוי העמידה אותנו חשופים''

הפועל ירושלים הודיעה הערב (שני) על החתמתו של הפוורורד הישראלי יותם חנוכי לשנתיים וחצי. חנוכי (25, 2.05 מ’) החל את קריירת הבוגרים שלו בגלבוע גליל ושיחק גם בקריית אתא, חולון וגליל עליון.

את העונה הנוכחית פתח חנוכי במכבי רעננה שם העמיד ממוצע של 10.8 נקודות ו-3.5 ריבאונדים למשחק. החתמה זו מגיעה רגע לפני הפיק של העונה ולקראת המאבקים של הקבוצה באירופה ובליגה המקומית.

יותם חנוכי בפעולה (אתר FIBA)

מאמן הקבוצה יונתן אלון: “אני שמח שיותם מצטרף אלינו. הפציעה של נמרוד מותירה אותנו חשופים בעמדת הגבוה הישראלי ואני בטוח שיותם יהיה תוספת נהדרת לקבוצה ויאפשר לנו להמשיך ולהילחם על המטרות שנשארו לנו בהמשך העונה”.

יותם חנוכי אמר לאחר החתימה: “אני שמח ונרגש להצטרף למועדון גדול עם מסורת וקהל שמלווה את הקבוצה לכל מקום. אני מגיע מחויב למטרות הקבוצה ומוכן לתת את כל כולי על הפרקט”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW