כדורגל ישראליליגת העל

חוצה את הכביש: לי-און מזרחי חתם רשמית בהפועל ירושלים

המגן השמאלי, ששיחק בעונה שעברה במכבי נתניה ולפני כן גדל בבית''ר ירושלים ובהפועל ת''א, חתם לעונה עם אופציה לשתיים נוספות. מזרחי: ''מגיע עם הרבה מוטיבציה לעבוד קשה, להתקדם ולעזור לקבוצה להשיג את המטרות''

הפועל ירושלים הודיעה היום (שני) על צירופו של המגן לי-און מזרחי בן ה-23, שחתם על חוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. הוא מגיע אחרי עונה אחת במכבי נתניה, שבה רשם 17 הופעות בכל המסגרות.

לי-און מזרחי מודה לקהל (ליאת אבשלומי)

מזרחי גדל במחלקת הנוער של היריבה העירונית בית”ר ירושלים, ולסירוגין אצל הפועל תל אביב, תחילה כקשר ואז הוסט לאגף שמאל של ההגנה. בבוגרים שיחק שלוש עונות מעבר לכביש, לפני שנרכש בקיץ שעבר על ידי הקבוצה מעיר היהלומים. מהפועל ירושלים נמסר כי הוא “דומיננטי בזכות הפיזיות שלו, טוב עם הכדור, אוהב להצטרף לרחבה”.

לי-און מזרחי מודה לקהל (ליאת אבשלומי)

מזרחי אמר לאחר החתימה: “אני שמח ונרגש להצטרף להפועל ירושלים. אני מגיע עם הרבה מוטיבציה לעבוד קשה, להתקדם ולעזור לקבוצה להשיג את המטרות שלה. חובת ההוכחה היא עליי, ואני מתכוון להחזיר על האמון שניתן בי דרך העבודה והיכולת שלי על המגרש, מבטיח לתת את הלב בכל דקה. יאללה הפועל!”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW