כדורסלליגת העל

חולון ניצחה 82:92 את גליל עליון, מכבי ר”ג חזרה למסלול הניצחונות

אחרי ארבעה הפסדים רצופים, מכבי רמת גן סוף סוף יכולה לנשום מעט כשהערב (שני) היא ניצחה בצורה משכנעת 83:100 את עירוני נס ציונה. במשחק הנוסף והמרכזי, הפועל חולון חזרה למסלול הניצחונות עם 82:92 על הפועל גליל עליון, שרשמה הפסד רביעי רצוף.

הפועל חולון – הפועל גליל עליון 82:92

לפני הפגרה ספגה הפועל חולון הפסד לא נעים בהיכל מנורה מבטחים, אבל הערב היא שבה למסלול בליגת ווינר סל – עם ניצחון על הפועל גליל עליון 82:92 בהיכל טוטו. אם את תצוגת הנפל מול מכבי תל אביב סימן יותר מכול ג’ורדן מקריי, שסיים משחק חלש עם חמש נקודות בלבד, הרי שגם ההתאוששות הנוכחית הגיעה בחסותו: אחרי מחצית ראשונה הפכפכה, הסווינגמן חזר בטירוף מההפסקה – ועזר לקבוצתו להכריע את ההתמודדות ברבע שלישי נפלא של 14:30 לזכותה. הסגולים, שעלו למאזן 2:5, ישובו אל הפרקט הביתי כבר ביום שישי הקרוב – אז יפתחו את המחזור התשיעי מול מכבי רמת גן. ג’ורדן מקריי הצטיין (25 נקודות), הפסד רביעי רצוף לנוף הגליל.

קלעו להפועל חולון: ג’ורדן מקריי 25 נקודות, אקסבייר מנפורד 19, עידן זלמנסון 14 ו-7 ריבאונדים, דריק וולטון ג’וניור 12 ו-8 אסיסטים, יאיר קרביץ (5 ריב’ ו-5 אס’), ליאור קררה (5 ריב’) וניסייר ברוקס 5 כל אחד, נתנאל ארצי 3 ורועי רוזנברג וטוד ווית’רס 2 כ”א.

קלעו להפועל גליל עליון: די ג’יי קנדי 19 נקודות ו-8 ריבאונדים, טוני דגלאס 16 ו-6 ריב’, סיריל לנג’יוויין 14 ו-5 ריב’, רז אדם 11, שחר עמיר 8, נועם אביבי ויהל מלמד 7 כל אחד.

מכבי עירוני רמת גן – עירוני נס ציונה 83:100

מכבי רמת גן יצאה לפגרה עם מטען בדמות ארבעה הפסדים רצופים – וחזרה ממנה עם אחת ההופעות הטובות ביותר שלה העונה: הקבוצה של שמוליק ברנר ניצחה 83:100 בזיסמן את עירוני נס ציונה, ושיפרה את מאזנה ל-5:3. היא תנסה לחבר רצף ניצחונות לראשונה העונה ביום שישי הקרוב, כאשר תתארח אצל הפועל חולון בפתיחת המחזור התשיעי בליגת ווינר סל. מנגד, החבורה מלב המושבה, שנעצרה אחרי שלושה ניצחונות רצופים וירדה למאזן 5:3, תחפש להתאושש ביום שני הבא במשחק חוץ מול מכבי ראשון לציון. אדם אריאל רשם שיא עונתי של 27 נקודות (20 במחצית הראשונה) – והיה נקודה אחת בלבד מהשוואת שיא הקריירה בליגה הבכירה בישראל, ואילו הרכז האמריקני סיפק דאבל-דאבל מרשים של 21 נקודות ו-13 אסיסטים, שגם הם שיא עונתי. 

קלעו למכבי רמת גן: אדם אריאל 27 נקודות, רונאלדו סגו (13 אסיסטים) 21, גיל בני 15, דרו קרופורד 12, דריון אטקינס 11, ז’ורדאן ניקוליס (16 ריבאונדים) 10, עמית אלון 4.

קלעו לעירוני נס ציונה: ברייס בראון 15 נקודות, דזי רודריגז 14, אייזיה ווייטהד 13, טי.ג’יי קליין 10, אודוקה אזובוקיי ואיתי מושקוביץ 8 כל אחד, לוטן אמסלם 7, טייריק סמית’ 6, אור טפירו 2.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW