כדורגל ישראליליגת העלנבחרת ישראל

זוהר: "סוכם על שיתוף פעולה שיתרום לפיתוח הכדורגל הישראלי"

שר התרבות והספורט נפגש עם נשיא ההתאחדות לכדורגל הדרום אמריקאית, אלחנדרו דומינגז, המשמש גם כסגן יו''ר פיפ''א. זוהר הוסיף בפגישה: ''השת''פ יאפשר לכדורגל הישראלי להגיע להישגים גבוהים יותר בעולם''

שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, נפגש היום עם אלחנדרו דומינגז, נשיא ההתאחדות לכדורגל הדרום אמריקאית, ומשלחתו. בדיון דנו הצדדים על שיתופי פעולה אפשריים בין ההתאחדויות, חילופי ידע ופתיחת אופקים חדשים לשיתוף פעולה בין הנבחרות הלאומיות של ישראל לנבחרות דרום אמריקה.

הפגישה היום (צילום: אלעד זגמן, ענבה, לע״מ)
השר מיקי זוהר עם אלחנדרו דומינגז (צילום: אלעד זגמן, ענבה, לע״מ)

בפגישה השתתפו, גם יו"ר ההתאחדות לכדורגל בישראל שינו זוארץ מנכ"ל משרד התרבות והספורט כפיר כהן וראש מטה ספורט של השר חן אביטן.

במהלך הפגישה אמר שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, כי "שיתופי הפעולה בין ההתאחדויות לכדורגל של ישראל ודרום אמריקה יביאו לשיפור היכולת המקצועית של הנבחרות הלאומיות שלנו. אני מאמין כי שיתוף הפעולה הזה יתרום לפיתוח הכדורגל הישראלי ויאפשר לו להגיע להישגים גבוהים יותר בעולם".

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button