כדורגל ישראליליגת העל

הפועל ת”א והפועל ר”ג הגיעו לסיכום על העברת מור בוסקילה

אחרי הסאגה הארוכה, שכללה גם החלטה של בורר ההתאחדות, ערעור של האדומים והשחקן לבית המשפט ואף ניסיון של אשדוד לרכוש אותו, השחקן עובר סופית להפועל ת''א בתיווכו של ראש עיריית גבעתיים

הסאגה הארוכה הסתיימה: הפועל תל אביב והפועל רמת גן הגיעו הערב (מוצ”ש) לסיכום על העברתו של הקשר מור בוסקילה והוא ישוב מחר לאימונים של האדומים. משני המועדונים נמסר בהודעה משותפת: אנו מודים לראש עיריית גבעתיים, מר רן קוניק, על הסיוע בהגעה לעמק השווה וליישור ההדורים בין שני המועדונים”. הסיבה שקוניק נבחר לגשר בין הצדדים הוא הקשר הקרוב שלו לבעלי רמת גן אמיר חמיאס וכן ההיכרות ארוכת השנים של משפחת בוקנסבוים, כאשר עומר בוקסנבוים הוא המנהל המקצועי של האדומים.

מור בוסקילה עם הכדור (באדיבות הפועל ת”א)

כזכור, בחודש יוני, הפועל תל אביב הכריזה על צירופו של בוסקילה, אחד מכוכבי הליגה הלאומית בעונה החולפת. עם זאת, הפועל רמת גן טענה כי השחקן מחזיק בחוזה לעונה הבאה ופנתה לבוררות. למרות שכבר יצא עם הפועל תל אביב למחנה אימונים, בוסקילה בן ה-21 נאלץ לחזור לישראל בהוראת הבורר עו”ד אמיר זולטי. בהמשך, הודיע הבורר כי השחקן שייך להפועל רמת גן וצריך לשוב לאימוניה. הפועל תל אביב והשחקן עצמו הגישו ערעור משותף, כאשר מ.ס אשדוד ניסתה לרכוש אותו – אך הוא המשיך להתעקש שהוא רוצה לשחק רק במדי הפועל תל אביב. בוסקילה, שיעבור תמורת 1.3 מיליון ש”ח, כבש בעונה שעברה 7 שערים ב-31 הופעות ליגה.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW