
הפועל ר”ג ומכבי הרצליה מעדו, הפועל ראשל”צ חטפה חמישייה
הפלייאוף העליון בליגה הלאומית: השנייה בטבלה סיימה ב-0:0 עם קריית ים, בני יהודה חזרה ל-1:1 מאוחר מול האורדונים והייתה ראויה גם לניצחון, הקבוצה של דוד מרטן חטפה 5:0 מהדהד מהפועל כפ''ס בבית
המחזור הראשון של הפלייאוף העליון בליגה הלאומית הגיע הערב (שני) לסיומו עם שלושה משחקים. במוקד, בני יהודה השיגה 1:1 דרמטי נגד הפועל רמת גן, והפכה את מאבק העלייה לרותח עוד יותר, בטח לאור המעידה של מכבי הרצליה, שסיימה ב-0:0 נגד עירוני קריית ים. במקביל, הפועל כפר סבא חגגה 0:5 גדול ומוחץ על הפועל ראשון לציון בחוץ. הפער בין המקום השני למקום השביעי עומד על שש נקודות בלבד.
הפועל רמת גן – בני יהודה 1:1
אחרי שסיימו את העונה הסדירה עם שלושה ניצחונות רצופים שבכל אחד מהם כבשו שלישייה, האורדונים נעצרו במפגש פיקנטי בין מסאי דגו לאקסית, ובין אלי לוי לקבוצה בה שיחק שנים כשחקן. דניאל וורקו – שישחק בעונה הבאה בבית”ר ירושלים – כבש כבר בדקה השישית, אך תמיר ברמן (85) איזן בנגיחה כשבני יהודה הייתה עדיפה במשך דקות ארוכות. על כן, המארחת פספסה צ’אנס לטפס למקום השני, בעוד הזהובים שמרו על סיכוי קטן לעליית ליגה (עדיין רחוקים שש נקודות ממכבי הרצליה).
מכבי הרצליה – מ.ס קריית ים 0:0
השנייה בטבלה רשמה משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון וממשיכה לאבד גובה. למזלה, איבוד הנקודות של הפועל רמת גן הותיר אותה במקום השני, אך הצמרת צפופה וצמודה מתמיד. קריית ים רשמה משחק שני ברציפות ללא ניצחון.
הפועל ראשון לציון – הפועל כפר סבא 5:0
ניצחון רביעי ברציפות לכפר סבא, שעדיין במקום ה-8 אבל רחוקה 7 נקודות מהרצליה השנייה. מנגד, ראשון לציון במקום החמישי, רק 3 נקודות מהמקום השני, אבל ספגה מכה עוצמתית וסופרת שלושה משחקים ללא ניצחון. הירוקים מהשרון נהנו משערים של ניב טובול (13), עמית ארזי (25), גיתי סופיר (35), גילברט בנדמה (48) וז’קוב ז’נו (52, עצמי).



