כדורסלליגת העל

הפועל עפולה ניצחה 86:96 את נס ציונה, בראון הצטיין בבכורה

ליגת העל חזרה מפגרת הנבחרות, והמאמן הלאומי חגג ניצחון ביתי במשחק שפתח את המחזור השמיני בליגת העל. הרכז הוותיק (34) פתח קדנציה רביעית בכדורסל הישראלי עם הצגה של 15 נקודות ו-6 אסיסטים

אחרי שעמד על הקווים של נבחרת ישראל והעפיל איתה ליורובאסקט 2025, המאמן הלאומי אריאל בית הלחמי המשיך היום (שישי) ברצף הניצחונות האישי שלו, כשניצח עם קבוצתו הפועל עפולה 86:96 את עירוני נס ציונה במחזור השמיני של ליגת ווינר סל. 

עבור עפולה היה זה הניצחון השלישי בשמונה מחזורים, והפעם הראשונה בה היא מחברת שני ניצחונות רצופים. נס ציונה לעומת זאת נותרה על שני ניצחונות לעומת ושישה הפסדים. ג’ייקובן בראון בן ה-34 פתח את הקדנציה הרביעית שלו בישראל עם 15 נקודות ו-6 אסיסטים בניצחון קבוצתו.

קלעו להפועל עפולה: ג’סטין מאטס (8 ריבאונדים ו-8 אסיסטים) וג’יי פי טוקוטו 17 (9 ריב’) נקודות כל אחד, ג’ייקובן בראון וסנדי כהן 15 כ”א, ג’יילן לאקיו 14, נועם אביבי 8, מוריאל לוטאטי 5, אייל הראל 3 וגלעד לוי 2.

קלעו לעירוני נס ציונה: ג’ייק ואן טוברגן 18 נקודות, ברייס בראון 16, איתי שגב 15, דארנל אדג’ 10, צוף בן משה 8, יאיר קרביץ 7, ריקי לינדו 6 ואלון דרוקר וראיין טורל 3 כ”א. lauralux onlyfans leaked sites Laura Lux

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW