כדורסלליגת העל

הפועל ירושלים ניצחה את העמק, גם חולון ואשדוד רשמו ניצחונות

הקבוצה מהבירה עלתה ל-0:2 בקדם העונה אחרי 82:86 על הפועל העמק במלחה. יובל זוסמן הצטיין עם 25 נקודות. חולון ניצחה את ראשון לציון 76:82, העולה החדשה גברה על מכבי רמת גן 92:103 במשחקי הכנה

ארבעה ימים אחרי שגברה על הפועל חולון, ירושלים עלתה היום (שישי) למאזן 0:2 בהכנה לעונת 2026/27, כאשר ניצחה 82:86 את הפועל העמק במפגש שנערך באולם מלחה המיתולוגי. המשחק הבא של שתי הקבוצות כבר יהיה במסגרת רשמית של גביע ווינר סל: הקבוצה של סשה אוברדוביץ’ תתארח בשלישי אצל מכבי אשדוד, ואילו זו של שרון אברהמי תארח ביום רביעי את מכבי רמת גן.

שייק מילטון (דב הליקמן, ספורטס רבי)

החבורה מהבירה נהנתה מיום מצוין של הקפטן יובל זוסמן, שהוביל אותה עם 25 נקודות ב-7 מ-9 מהשדה ו-7 מ-8 מקו העונשין. אגב, מדובר בנקודה יותר מאשר שיא הקריירה שלו בליגת ווינר סל. לצידו של הפורוורד הישראלי בלטו גם איתן בורג ושייק מילטון עם 13 כל אחד, כאשר לאמריקני היו עם שישה ריבאונדים ושישה אסיסטים. דבונטה קאקוק (11) היה השחקן הרביעי בירושלים שסיים בספרות כפולות.

קני לופטון ג’וניור (דב הליקמן, ספורטס רבי)

מן העבר השני, שניים משחקני הרכש של הפועל העמק, מאליק הול וג’יי.ג’יי קפלן, הובילו את קלעי האורחת עם 17 נקודות כל אחד, וכריסטיאן מקוולו היה השלישי בספרות כפולות עם 11. יום קליעה של 9 מ-31 מעבר לקשת (29%) ו-13 מ-24 בלבד מקו העונשין (54%) היה בעוכריה של הקבוצה של שרון אברהמי, עבורה היה זה הפסד שני בהכנה אחרי שנכנעה לפני שלושה ימים גם לעירוני קריית אתא.

קלעו להפועל ירושלים: זוסמן 25 נקודות (4 מ-6 לשלוש), בורג ומילטון 13 כל אחד, קאקוק 11, לוי ומילטיץ’ 7 כל אחד, קנת’ לופטון ג’וניור 6, רודי 4 (9 ריבאונדים).

קלעו להפועל העמק: הול וקפלן 17 כל אחד, מקוולו 11, גולדנברג 9, אלבי והנרי 8 כל אחד, נציה 6, נויוביץ’ 4, גוזמן 2.

אחרי שהפסידה להפועל ירושלים, הפועל חולון ניצחה 76:82 את מכבי ראשון לציון. הסגולים הובסו במשחק ההכנה בירושלים בתחילת השבוע, אבל הפעם קיבלו את יאיר קרביץ, נתנאל ארצי ואדאמה סאנוגו, קיבלו משחק טוב מכל השלושה וניצחו את הכתומים של גיא קפלן, שחזר גם הוא מהנבחרת. ראשון לציון עדיין ללא מייקל בריסקר שלא החל להתאמן עם הקבוצה.

ברנדון ג’ונס ג’וניור הוביל את קלעי חולון עם 16 נקודות ו-5 ריבאונדים, כשאדאמה סאנוגו מוסיף 15 ו-9 ריבאונדים, וריבלדו סוארס 11. בראשון לציון 15 נקודות לטרה קינג, ו-14 עם 5 ריבאונדים לניית’ן קוטה.

במשחק ההכנה הראשון של שתי הקבוצות לקראת העונה שבפתח, ניצחה מכבי אשדוד 92:103 את מכבי רמת גן. העולה החדשה פיגרה ב-13 נקודות בשלהי המחצית הראשונה, אבל ידעה לרדת להפסקה במינוס חמש בלבד – ובמחצית השנייה כבר השתלטה על העניינים והשיגה את הניצחון.

קלעו למכבי אשדוד: קלהון גולד 19 נקודות (5 מ-7 לשלוש), היל 18, טרנר 17 (9 אסיסטים), וואהב ורוביט 14 כל אחד, מקדאפי 10 (8 ריבאונדים), בן דוד 9, וייסמן 2.

קלעו למכבי רמת גן: קייבר 24 נקודות, פיגרואה 23, לואיס 20, שוכמן 8, פריצקי 5, קררה ואלן 4 כל אחד, וושינגטון ואטיאס 2 כל אחד.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW